Julavslutning 2007

2007-12-20 @ 12:44:09
För en timme sen så höll vår julavslutning på, Det gick bra. Fast jag sjöng nog falsk som vanligt. :S
Jag sjöng "Julen är här"  solo och musikallinjen sjön i refrängerna och ja sjöng då såklart resten.  Amanda sjöng "All I want for Christams is you" och hon sjöng så jävla fint!! Hon var skit nervis men de syntes inte. Men hon ska ju sluta i vår klass :( Så idag blir hennes sista dag vi ska ju ha en julavlutning i kväll de blir hennes sista skolgrej. synd.. :/ Som sagt i kväll så ska vi ha en julavsluning med massor av aktiviteter. Hoppas de blir kul, de ee ju vi musikalare som ska hålla i de och fixa. Jag ska ta med julmust :P hah.
Sen är det LOV!!!!!!!!!! gud va skönt!! Men sen så börjar vi den 8:onde januari. En dag senare än alla andra skolor..:D Sen på måndag så är de ju julafton! Då ska jag åka till pappa. Han bor ju p¨å landet och på en åker där så brukar de svämma över med vatten på 3 stycken åkrar! Sen fryser de till is och då blir de världens största isbana. Den får vi alldeles själva, det är ingen mer som kommer dit. Så ska väl ta med skirdskorna då.
Sen måste jag berätta tta jag tagit mit första jobb! Jag har blivit tidningsutdelare. så jag ska springa upp på julaftons morgon och springa med tidningar. Jag som trodde jag skulle få sova ut ..
Aja de var allt för den här gången!

God jul och Gott nytt år! 
              
                                                      önskar Erica

Lucia 2007

2007-12-15 @ 15:17:53
Nu har jag precis kommit hem ifrån Lucia firandet på torget. Jag frös fett mycket , alla stod och huttrade typ hela tiden. Efter vi hade gått så hade typ ingen känlsel i fingrarna. Det  blåste  mycket också så nästan alla ljus slockande. Min slocknade en gång. Yannic som blev årets lucia fick massor med stearin i håret, jah skulle ju tända ljusen om de slockna när vi gick men de ville ju inte tändas! :S Vi som hade varit luciakanditater fick en liten eller rätt stor present. Vi fick en lien mjukiskatt och runt alsen så hände den en liten röd tyg påse där låg ett halsband av ÄKTA silver. Jag har på mig de nu..:) och som inte det var nog så fck vi 2 biobiljetter. Ska väl åka till Kista och titta på bio imorn kanske med syrran. Då ska vi väl handla julklappar också. Det var ju andra saker på julmarknaden som gratis ponnyridning för barnen kul...:D Så kom de en brandbil med deras skylift skulle en åka upp och sätta stora julpynt i granen. Jag själv skrev på en smällkaramell.  Så var de väl lite andra stånd. Nej nu har jag inget mer att skriva om!

Hejdå!  
 
                                       God jul och Gott nytt år!  
                                                                                                    // Erica

Fan jag vann inte ..:(

2007-12-11 @ 20:30:52
Nu har jag precis fått veta vem som vann omröstningen om att vara Lucia, och jag vann inte ..:( Jag trodde nästan att jag skulle vinna ,em nnu gjorde jag inte de. Jag ska väl vara tärna i stället de är väl kul men inte lika kul som att vara Lucia. Det var en tjej som heter Yannic som vann. Hon får i 9:an och jag i 7:an så att hon känner nog fler och då får hon fler som röstar på henne. Ioch försej jag känner många också men de var inte så många som gick och rösta. Inte vad jag vet iallafall.

Jaja nu ska jag beräatta att i början av januari så ska jag åka till et ställe som heter Hovfjället. Kul. Där har jag typ varit varrenda år sen jag vara typ 2 år. Och så ska vi hyra en liten gullig stuga. I den har jag varit i många gånger förut.  Där ska vi såklart kla skidor och jag är faktist rätt duktigt jag ramlar ialla flall inte så ofta. men nån gång händer de väl..

Min önskelista julen 2007

1. en mp3

2. cd-skiva absolutmusic 56

3. Julia kalender

4.en locktång

5. pengar

6. presentkort

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0