Hej!

2008-10-19 @ 15:58:34

Så länge sen jag skrev i bloggen. Men jag har liksom inte tid längre. Ja ni vet skolan och allt som kommer ivägen..
Skolan är som vanligt, läxor, prov osv... I torsdags sov vi över med klassen på ett ställle. från torsdag till fredag :)
Den natten var de lite svårt att sova!! Vissa ville sova där på natten, vissa låg och snacka hela natten, och jag var inte nån av de. Så jag fick väl typ 3 timmars sömn... Inte nog med de, för på morgonen när vi skulle gå upp så kom våra mentorer och väckte oss. typ 6.40 såg jag på min mobilklocka. Och jag tänkte det här är inte sant!
De kom in och tände alla lampor och så satte de på jätte hög musik. Och alla typ halvsov fortfarande. Sen började en Kalle ( en av mentorerna) dansa på bordet!! Vi låg så här på madrasser som var där ifrån. Och han började rycka våra madrasser!! och alla blev typ arga på honom XP sen så började alla vakna till.. ´De flesta gjorde inget motstånd men jag och andra sidan vilel inte släppa min madrass!! haha.. Han får aldrig följa med på något sånt här nåe mer!! XD Så att natten efter så sov jag typ 12 och en halv timme...  Men hur som helst var de väldigt kul! En sak som jag inte gilla bara var att de fanns ingen toalett i den däör stugan, det var ett utedass utanför!! usch! Det var typ ingen som gick på den under hela vistelsen!! alla tog typ papper och satte sig i skogen previd dasset! hihi..! Inte nog med de, så fanns det inge vatten, man var tvungen att gå ut till en pump!!

Nu ska jag dra!! hejdå...         

                                                                               // Erica


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0