Fyfan va hemskt

2009-09-30 @ 21:43:02
Sa ju att jag titta på " Oskyldigt dömd " och  idag handlar det om tjejer som blir våltgagna och misshandlade när de är ute och joggar i skogen. Fyfan va hemsk. Det är ju i och för sig bara tv men det skulle mkt väl kunna hända i verkligenheten. Usch! Jag ryser! Fast ändå så är det spännande. Nu ska jag fortsätta kolla!


Två sommarbilder

2009-09-30 @ 21:28:48
Hejsan!

Kolla just på Idol. Tkr att det är så onödigt att det dröjer mer än 1 och en halv timme tills man får veta vem som gått vidare. Men som de säger så är det ju en "cliffhanger". Jag har bloggtorka just nu och har typ inget att skriva om.. Ska jag skriva om dagen kanske??  Börja ju 8 idag och sluta 4. Lång dag! Men den kändes faktist inte sådär jätte lång. Först hade vi biologi och vi snacka om gener och sånt där arvsanlag, ah ni vet. Sen hade vi tyska.. Hm kommer inte ihåg vad vi gjorde? Jo vi börja skriva brev till tyskarna. Vi ska ju åka dit alltså till tyskland nästa år i typ april. Sen så hade vi hm.. Matte. Den var inte så seriös. I alla fall inte för mig. Fick tillbaka matteprovet som vi gjorde för typ 2 veckor sen. Det gick väl sådär fick bara G :( Oh just de fick fysikprovet också tillbaka i dag. Jag gick VG :):) *stolt* Sen så hade vi i alla fall So som ni vet när jag skrev förut. Sen slutligen bioligi så vi sluta 4. Det var väl intressant att höra?? XP Nja kanske XP

Har inga bra bilder. Så det får bli två stycken jag tog i sommras :D Jag hade då inget att göra det var därför jag tog de här bilderna ;)


Jag tänkte ta bild när flaskan stog upp men den ville inte det.


Sen gick det!! :)

Just nu så kollar jag på oskyldigt dömd på 4:an. Sen ska jag kolla in idol och gå och lägga mig.

Glöm inte kommentera inläggen. Tkr det är kul med comments! :)


Övernatta med klassen

2009-09-30 @ 14:40:30

Hej!

Sitter just nu i skolan. Vi har So just nu och ska typ skriva nåt arbete men jag pallar inte haha Vi slutar inte förens klockan 4 idag -.-' Sen så vet jag inte om jag ska dra till kyrkan och spela gitarr. Kanske kanske inte.

Kanske ska småpacka lite till imorn då vi ska övernatta med klassen ute i bushen. Jag ska försöka uppdatera när vi är där men eftersom det är ute i skogen så vet inte jag hur bra mottagning det är. Om det är för segt så skippar jag det. Vi ska alltså sova tor - fre.

Ni får ha de så bra så hörs vi senare ikväll ;D


Stanna!

2009-09-29 @ 22:37:56

Hej!

Det var ju meningen att jag skulle kolla på Idol nu på datorn men så blev det inte. Jag och 3 tjejer till har startat en blogg. De andra har inte haft nån innan så tänkte att de blev lite roligare att ha en alla tillsammans så blir det lite mer update än när man skriver var och en. Adressen till den får ni veta strax..! hehe

Jag har faktist inte så mkt mer att skriva om. haha Statistiken börjar i alla fall gå uppåt igen. Det vore jätte kul att ni som varit inne på bloggen idag vill fortsätta läsa XP Vore jätte kul! :)

Nu ska jag gå och lägga mig!

Godnatt!


I´m home!! XP

2009-09-29 @ 20:49:03
Hej!

Kom precis hem ifrån Bromma. Idol är väl nu?? Vill inte titta på de nu när hälften gått då kollar jag hellre sen ikväll alltså på datorn ;) På tal om Idol så gick ju som ni vet Calle och Jon vidare. Jag tyckte att Jon var bra och att han skulle gå vidare så det ar bra, men Calle njae. Ville att Eddie skulle gå vidare. Men han har ju en chans till om juryn väljer honom. Det tror jag faktist de kommer att göra. Förut på slutaudtionion och så, då sa de ju att han ligger typ på topp 10.


Eddie Razaz

Eller vem tror du???


Tack för alla fina kommentarer! :)

2009-09-29 @ 14:01:20

Hej!

Jag är lite dålig på att säga det men, Tack! Jätte kul med massor av kommentarer. Det blir så mkt roligare att skriva då :)

Nu alldeles strax så ska jag dela ut tidningarna som vanligt. Får väl ta det lite lugnare idag eftersom jag inte är helt "återställd" än. Åh just de! Var i skolan idag btw. hann inte att skriva imorse trots att vi börja 9.40. Passa på och sova lite längre istället!

Kommer inte kunna uppdatera mera förens ikväll. Här får ni några "rörande" bilder så länge XP


Är det bara jag som tycker att den rör sig utåt??


Snurrar den?


Den här är en av de bästa. OMG! Följ instruktionernaKolla in de snurrar mot varann!


Lycka till så hörs vi senare!! :)

Svar på tal

2009-09-28 @ 22:13:52Svar: Jag är inte efter, jag har sett och vetat om det hela tiden. Men det har liksom aldrig blivit av. Måste köpa en snart! XD Bara de att de att den kostar 50 :- för en halv liter. För de första jag orkar nog inte så mkt glass och med familjen köper vi inte sån. För de 3:dje, det är faktist ganska dyrt!

Jag ska förresten gå och lägga mig nu!

En sak till! Jag tycker det är fegt att vara anonym!!


En sak ni inte visste om mig:

2009-09-28 @ 19:02:05

- Jag har aldrig smakat en Ben & Jerrys. Aldrig! Men jag har hört att den smakar riktigt gott!Så nu vet ni det! Lämna gärna en kommentar :D


Aik - Kalmar, hösten 2007

2009-09-28 @ 13:11:17


Hade inget att göra så tänkte lägga in lite bilder ifrån en Aik match för ett bra tag sen! Hittade till och med video när med "Å vi e Aik" Lägger in den oxå ;)


Lite dålig kavlite hoppas ni tkr om den ändå :D


Mando Diao - Gloria

2009-09-28 @ 11:18:49
Hemma idag

2009-09-28 @ 11:17:55

Hej!

Det var nog inte så smart att jag var med och spela igår men det var kul! Jag skrev ju igår att jag mådde dåligt. Idag mår jag oxå så.. Så jobbigt!!! Kan inte nån utrota sjukdomar!! Sitter här och hostar och nyser. Måste ha nysit minst 15 gånger bara idag.. Ska väl vila och bara ta de lugnt och hoppas att jag blir bättre.

Det var meningen att jag skulle gått på Aik - Djugården idag på råsunda, men det blir det nog inte så mkt av. ÅHHHHHH!!!!! *host* host* Jag är ialla fall glad över att jag inte behöver gå till skolan idag. Fick nästan tjata på mamma att hon skulle ringa till skolan för att hon är alltid så skeptisk när jag säger att jag är sjuk och vill vara hemma. Hon säger typ: " Försök gå till skolan och gå hem sen om du inte mår bra. "Orkar inte mera

2009-09-27 @ 20:12:15

Nu går jag och lägger mig! Orkar inte vara uppe, mår Piss!


Hatar att vara sjuk


Jag ryser

2009-09-27 @ 19:30:03

Ni har säkert hört den här flera gånger. Men till det här klippet så ryser jag!


Hon gör den här så bra!


27 September

2009-09-27 @ 18:00:11

Hej!

Sry för dålig update men ni vet ju varför eller hur? Först skulle jag ju springa och det gick väl sådär. Gjorde skit ont i lungorna eftersom jag är förkyld så hade lite problem med att andas så jag fick gå en del. Sprang/Gick då 3 km. Fick tiden 18:09 tror jag. Rätt bra ändå :D Trodde det skulle bli nånting mellan 20-25.

Sen på eftermiddan vid halv 3 så skulle vi spela match mot Hammarby. Gick sådär. Första halvleken så fick jag spela ute. Gick bra ett tag men sen så kändes de lungorna igen så var tvungen att byta. Andra halvlek fick jag stå i mål. Jippi! :D Det gick faktist rätt bra men gjorde några tabbar XP Men viktigast är att jag inte släppte in nåt mål :) Matchen sluta 3-2 till Bajjen.

Kenneth tog bilder på mig när jag sprang idag så kolla ikväll för att se de! ;D


Lilla lidingöloppet

2009-09-26 @ 22:16:43
Hej!

Det visste ni inte va,att jag skulle? XP Imorn så ska jag i alla fall springa lilla lidingö loppet som jag gjort nu här typ i minst 4 -5 år i följd förutom en gång då jag inte kunde. 3 km ska jag springa. *suck* Det roliga är att jag egentligen inte tkr om att springa. Haha Jag vet faktist inte varför jag gör de. Kanske för att mamma har alltid sprungit lopp och då har jag oxå gjort de. Mammsen har sprungit 3 mil idag! wow! Tänk 3 mil!!! Shit alltså. Och jag ska ju springa 3 km. Några nollor mindre eller ah nåt sånt. Ni hajjar vinken?? hahaDet var allt jag hade för nu. Tänkte gå och lägga mig nu och kolla på film på datorn. Ska upp 7.30 imorn. Jippi!!! :D Nerå haha. Starten går 9.50 så tänk på mig då :)

 


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0