Bio

2010-05-31 @ 22:58:13

Jag har ju varit i Kista idag och kollat på Iron man 2. Det var ingen annan som ville se filmen så gick med mamma. haha lite pinsamt när hon skrattar lite högt så alla hör ^^ Aja men den var rätt bra ändå, men jag tycker inte om att de bytt ut en av huvudpersonerna :/ 3 av 5 ger jag den. Sen efteråt så var vi inne på Cubus igen :P Hittade en ursnygg hoodie som passar bra till sommarn. (Ser bättre ut i verkligheten)


+ en liten egobild på mig som jag tog imorse


Update (23:02): Nu är det hög tid att gå och lägga sig! Godnatt <3


Flashmob

2010-05-31 @ 21:39:28

Ni som såg hela ESC eller kanske delar av den kanske har sett det här. Tycker det var coolt att ha "flashmob" sådär där massor av folk är med! Temat var ju också Share the moment och det kan man ju säga att man gjorde. Aja lägger upp videon här!


Made by me

2010-05-30 @ 22:39:44

Hade lite tråkigt så jag gjorde en liten film, närmare bestämt en karaoke :PNu är det hög tid och lägga sig, är fortfarande trött efter musikalköret! :)


Kaugummi

2010-05-30 @ 21:23:40

Om ni undrar Kaugummi = Tugummi på tyska :) Den här köpte jag när jag var där nere för ett bra tag sen. Men har fortfarande inte "tuggat upp de". ( De är sånna här speciella som "knastrar") Haha intressant inlägget huh..? :)


In a moment like this - Chanée & N'evergreen

2010-05-30 @ 17:33:48

Höll på de här när de tävla igår + Tom Dice! :) De gick ju rätt bra för de!


Lilleputt

2010-05-27 @ 21:16:02
Hej..!

Sitter vid datorn och kollar lite runt på bloggar och facebook. Har även tv:n på med ESC i bakrunden.

Vi håller ju på med musikalföreställningarna just nu och det här klippet filmades i söndags på vårt genrep (som första föreställningen) Och det väl ganska bra. Aja här är i alla fall video på lilleputtarna! (Jag står näst till vänster)


Nostalgi på hög nivå!!

2010-05-26 @ 21:02:48
Åh vad man kommer ihåg de här banden. Det var så erhört länge sen jag lyssna på de här tills jag kolla runt på youtube och hitta de. Tror vi har 2-3 band kvar nånstans. Kommer ihåg att jag ville lyssna på de här när vi åkte bil och de andra ville lyssna på radio. Men jag "vann" oftast så vi lyssna på det här!

Trolles trafikradio


Trolles trafikradio - Godag Godag Godag


Jolle är räd för russin


Gå över gatan

Lyssna ni också på de här banden?

Lyssnar på

2010-05-26 @ 12:33:41
Me and my guitar - Tom Dice

Han var med och tävla i ESC igår. Det var en av de få låtarna jag hörde/såg på. Den var faktist helt okej! Annars tycker jag att alla låtar låter typ likadant eller så fattar man inte vad de sjunger om.


Video

2010-05-26 @ 11:54:59

Snart dax

2010-05-24 @ 16:37:54
Nu är det inte så jätte långt kvar till Eclipse. Okej det är väl typ en månad men aja. Längtar!! Jag har varit så lat och inte läst klart boken trots att jag har haft den i nästan ett år. Hehe Måste ju fasiken göra det. Sista bilden är jäkla söt på Jacob och Bella :)


Bildkälla: Facebook

Genrep

2010-05-23 @ 22:43:08
Hej!

Alltså jag är död! Ah nästan i alla fall :P Är skit trött, egentligen borde jag inte heller sitta här vid datorn. Men har inte varit inne på ett tag så.. Idag så hade vi i alla fall genrep som var som en föreställning.  Fast imorn är det den riktiga premiären. Det gick väl bra men det var väl lite fel här och där.. xD Aja man kan inte göra rätt hela tiden.

Igår var i alla fall mamma och jag iväg en sväng till Kista. Min mobil hade flippat så var tvungen att åka dit där jag köpte den. Man kan trycka pin men sen så kunde man inte liksom trycka "OK". Aja skit samma. Sen så när vi var klara så gick vi in på Cubus. Haha var bara meningen att vi skulle kolla lite snabbt men vi fastna. Fick två par shorts och ett linne med mig hem. Det var bra så jag har till sommarn ;D (Bild längre ner) Och sen så var vi och köpte en ny cykel till mig. (Om ni läser i några inlägg ner så kan ni se vad som hände med den förra) Den är jätte fin! :P


Nu ska jag nog ta och lägga mig. Det blir upp tidigt imorn då vi ska ha föreställnig - Premiär!

Godnatt <3

Dagens musik - Sommar känslor ^^

2010-05-21 @ 23:17:02

Pappa brukar sätta på gyllene tider låtar på stereon när det är sommarn när man ligger och solar eller badar vid poolen. Då känns det verkligen sommar tkr jag ;P

 

Kung av sand - Gyllene tider


När vi två blir en - Gyllene tider


Sommartider - Gyllene tider

Inte bästa bilden kanske men jag orkar inte leta efter något bättre

Godnatt <3

Stöld nummer 3

2010-05-19 @ 20:50:10
Alltså blir så sjukt irriterad på människor som inte har råd med saker och måste gå runt och sno. Idag så har min cykel blivit stulen. När vi hade slutat idag så gick jag till cykelstället där jag ställt den imorse. Men sen så hitta jag den inte och tänkte: "Tog jag verkligen cykeln imorse". Och det hade jag gjort. Sen så var den puts väck! Så detta är 3:dje saken som blir snodd i år. Först min kamera och koss sen nu min cykel. Fyfan säger jag bara.


Skor och klänning

2010-05-18 @ 23:17:21
Tja!

Nu har jag hittat klänning och skor till min karaktär. Trodde att jag skulle få låna på en slags "teater" men de hade inget alls som var intressant så fick ta och köpa nåt själv + skor. Bara att de att jag kan inte hitta de där jäkla axelbanden tiill klänningen. -.-' Aja får väl leta men tror inte jag kommer hitta de. Får kanske gå och fråga om nya xP

Ja alltså jag har inte mer att blogga om, jag har ingen inspiration. SKIT ÄR KLOCKAN REDAN 23:15! Jag som sa att jag skulle lägga mig tidigt ikväll :S

Godnatt <3

Slut

2010-05-17 @ 23:15:40

Hej...

Ja är lite trött efter dagen. Har övat och gått igenom musikalen i minsta detalj, har det i alla fall kännts som. Aja det har ju inte blivit så mkt uppdatering som ni kanske märkt? Lite kul är att när jag inte skriver typ en dag så går statistiken upp med läsare. Okej kanske inte jätte många men några :)

Ska försöka komma ihåg att ta med min kamera imorn! :)

Nu ska jag gå och lägga mig! Vi hörs! <3


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0