HAHAAHA

2011-05-31 @ 21:57:25
Seriöst, de ee några som läser fast jag inte uppdaterar... Men det är asnice!! xD

Har hänt en massa saker på tiden, därför har jag inte hunnit att skriiiiiiva eller pallat. Ni vet när man kommer hem efter skolan eller på kvällen. Man däckar på soffan. Jag tror jag inte ens varit inne på datorn på minst en vecka. Jag har ju min mobil som jag typ surfar med hela tiden nu.. Det är grymt!

Skulle gärna lägga in lite bilder men har egentligen inte tid för att jag måste plugga plugga plugga.. Naturprov och företagsekonomi prov imorn. Och en labbrapport inlämmning till imorn. Oh yes! På tal om plugget och skolan. Så tog våra kära 3:or studenten idag. Va taggad man blir. haha jag ropa och skrek till de andra fast jag inte ens ee me. Bara 2 år kvar. Samtidigt 2 år kvar med vår underbara klass. Vår skolavslutning i år är fredag nästa vecka sen är det sommarlov!! Shit va snabbt det har gått (som man alltid säger :p) Bara swisch! Och sen så ska Melli åka tillbaka till Tyskland som varit på utbytesår hos oss. Det får hon inte! Jag har kommit på att jag ska binda henne i en stolpe till hennes planet gått ehehe... får se hur det går.

Så nu har jag skrivit av mig lite... Tillbaka till pluggandet NU!

Nu är..

2011-05-20 @ 23:59:34

... klockan snart 12!! Woho

Nej men tänkte skriva ett litet oseriöst nattinlägg som jag vet att alla kommer palla med att läsa. Haha gud va länge sen det var man hörde nån säga palla btw. Jag sa de jämt förut. Men de är nice!

Imorn blir det jobb och sen blir det nog grillning med tjejerna innan jorden går under och vi har kommit överens om att alla ska sätta sig på toaletten, eller i badrummet alltså. För att man klarar sig typ då.. Inte för jag tror att den kommer att gå under, men man blir ju lite skrajsen när folk går runt och pratar om det jämt de senaste dygnet.

Åh jag eee så tröööött!! Jag borde gå och lägga mig men det är så tråkigt, fast väldigt skönt! Åh juste när jag ändå håller på kan jag berätta att vi ska ut och paddla kajak nästa torsdag. Jag är superrädd för att jag ska slå runt och hamna upp och ner med kajaken och typ inte komma loss. HJÄÄÄÄLP! Fast jag är ändå astaggad! Okej kanske inte just nu 12 på natten, men annars xP  (HAHA läste texten och märkte att de där sista med kajaken kom från ingenstans, men nu vet ni de :D)

Godnatt godnatt godnatt vi hörs <3


Stadshuset

2011-05-19 @ 23:35:44
Hallå där!

Har tagit en massa bilder när vi var och spelade i stadshuset både igår och idag. Det var verkligen jätte trevligt! ...och god mat! :D Vi spelade bla Empire Strikes back (star wars) Pirates of the Carribean *stavning* och lite andra bra stycken!

Lägger in några bilder nu och så får ni se fler senare.. Vi satt alltså i hörnet till höger, bakom trappan. (ni ser det i första bilden)

© Canon eos 500D

Nu måste jag gå och lägga mig, vi hörs <3

Hej och godkväll :D

2011-05-17 @ 23:53:13
Det är så bra när man kan surfa med lilla datorn i huset vart somhelst. Nu när vi letat fram nätverksnyckeln! :D

Ja.. kom hem ifrån jobbet för en sisådär en och en kvart sen. (Shit, vare så länge sen :o) Det gick i alla fall rätt bra och tiden rullade på så det kändes inte som man jobbade allt för länge. Men nu är jag typ astrött. Ajajaj, vi har matte nationella imorgon bitti 8.15 -.-' Jag ooooooorkar inte. Sen vid kvart i fem så ska jag infinna mig i stadshuset. Wooooow  tänker ni då, eller hur? Nej men alltså vi ska spela med orkestern där. Och vi är typ klara vid 10 :o så 5 timmar. Vi ska typ spela 3 och så har vi pauser där emellan. Då vi ska få äta lite gött i gyllene hallen eller vare salen? Sak samma det ska  i alla fall bli... najs! (....price på Burger King)

Nej nu måste jag se till att få lite sömn i mig, vi hörs <3

Nytt objektiv

2011-05-16 @ 21:37:48Ganska i alla fall. Köpte de för nån vecka sen. Sånt här har jag velat ha länge och nu hitta jag ett bra :) Dessutom så var det ett canon orginal objektiv. Så det var nice! :D Asglà xP

Alltså: 75-300mm  f/4-.6 III Telezoom


'Life would be a party'

2011-05-14 @ 12:12:46
KLICKA!
http://open.spotify.com/track/0H1OyEooZ5SzBYYdJEzxoy


Ligger och chillar med musik och datorn. Så skönt att känna att man inte ska åka iväg nånstans idag. Får se om det blir nån sväng till V-by senare och köpa lite grejer. Men det får bli om jag pallar :P

Ikväll äre dax för eurovision song contest final. Och jag hoppas självklart det sk gå bra för Sverige och att vi ska ta hem det! Men jag har hittat en annan toppenbra låt. Som heter lipstick. Det är två tvillingar från Irland som sjunger den och det skulle inte vara helt fel om det gick bra för dem med.. och i deras framförande hoppar de runt och har en massa energi. Kul att kolla på xD

Låten hittar ni här: (den är asnice :P)
http://open.spotify.com/track/4gDQktCvIfPqo18AdHmkR4

Imorn så ska jag springaaaa *jag som aldrig tränar*. Det är ett lopp jag och min familj bruka springa varje år och efteråt så har de en massa priser som de brukar lotta ut. För man får ju en startlapp med ett nummer på och om de ropar upp ditt nummer så får du komma fram och plocka ett pris. Förra året plocka jag en popcornmaskin åt lillesyrran. Brukar oftast ha turen att vinna nåt. Så får se om det går lika bra i år.. :D De har allt från kanoter till tandborstar och filmer och annat skoj! :P

Ja då fick ni veta de. Hörs!

Och en sak till..! Jag kan typ inte prata, låter som en jäkla kråka och det är inte roligt! typ.. xP

'Just because I can'

2011-05-10 @ 14:58:43Videon är grym tkr jag, och lite rolig :P Hoppas ni tkr de me :)

Spotify

2011-05-09 @ 10:25:00
Tja.. det är ju ingen som har missat att Spotify open har blivit liiiiiiite mer begränsat. Förstår varför de vill ha betalt. Det är ju en asbra "tjänst". Men de är ju däremot lite tråkigt att inte all musik finns där. Men de har skrivit att de ska göra uppgraderingar. Först när jag hörde om det så blev det: "Vafan, neeeej". Men sen så om man har premium så kan man ha det i mobilen. Och 99:- spänn de är ju inte så himmla mkt. Det är som att du skulle gå och och äta en gång mer i månaden typ.. eller köpa.. ah nåt för 100 spänn.

Jag skaffade premium för att jag hörde på en gång att man inte skulle palla med att bara få lyssna på en låt 5 gånger. Och det är asballt med spotify i mobilen. De har ju sån här testperiod i 7 dagar som man kan ha. Det är shit bra så får man se och känna efter. Så gjorde jag, men 99:- är det värt! Så nog ska jag ha kvar det. Sen är det asnice till sommaren! Ska köpa sånna här högtalare så de blir ännu bättre ljud.Ha en trevlig dag! :)


Random bilder

2011-05-08 @ 23:12:52
Hallå....

Kollade nyss min statistik, det är några som fortfarande tittar in fast tråkiga jag inte skrivit nåt på ett tag.Vet ni vad ni ska få för de? Bilder på härliga mig när jag äter guuuuuurka. Najs! En del blev så knas så att jag inte kunde lägga in de, och kolla på de här nedanför..Imorn blir det klättring för hela slanten. Vi har fått i uppgift att kolla på en klättringsvideo och läsa text. Och det har jag gjort så är förberedd inför imorn. Får se om jag tar med kameran.. Äh jo de måste jag ju! Men man ser ju inte så het ut när man har sele på sig. haha

Ajajaj klockan ee 10 över 11. Måste stänga av om jag ska orka. Godnatt <3

(det kommer ett tidsinställ inlägg imorn som jag nyss skrev så kolla in här då :D)

Soft

2011-05-02 @ 15:28:43
Oj, måste vara rekord på inlägg (i alla fall de senaste veckorna) hela 3 gånger! Just nu sitter vi hemma hos Sara (classmate) och lyssnar på music och chillar. Nästan alla de andra har färgat håret, men inte jag. Jag färga ju typ för förra söndan :D Och så har vi bakat och ätit delishious *stavning* pepparkakor. Det är nice, nice! c:

Ha en wonderful evening!!!

Älskar nya ICA - reklamen

2011-05-02 @ 10:43:06


Bara för ikväll

2011-05-01 @ 22:13:41

Bild tagen igår

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0