Det okända

2011-11-14 @ 21:23:59
Sitter och tittar på det okända på 7:an. Så jäkla läskigt med allt som har med mörker och spöken som låter och "stör" människor. Jag skulle inte palla vara i ett sånt hus själv! Kan ju vara att jag också är mörkrädd och inte skulle vilja vara själv i ett större hus.. Speciellt inte ute i skogen på nåt random place..

Skriver mer snart nu måste jag titta!!

Har ni bröd?

2011-11-12 @ 18:00:39

Har bakat lite idag.. närmare bestämt baugetter. Men som ni ser på bilden så blev de inte lika snygga som köpbaugetter. Men man lär väl sig..

Eftersom jag ändå gör ett inlägg om bröd så kan jag ju lägga in en "rolig historia" som en av lärarna drog när vi åkte hem i bussen efter fjällvandringen i augusti..

En anka kommer in på en bar och frågar:
”Har ni bröd?”
”Nej” svarar bartendern.
”Har ni bröd?” frågar ankan igen.
”Nej, det har vi inte!” får han till svar.
”Har ni bröd?” frågar han ytterligare en gång.
”NEJ!” säger den nu irriterade bartendern.
”Har ni bröd?” frågar ankan.
”Nej! Och frågar du en gång till så skjuter jag dig!” skriker bartendern.
”Har ni pistol?” frågar ankan.
”Nej!”
”Har ni bröd?”

Det var den 11 november 2011 klockan 11:11

2011-11-11 @ 21:55:36


Grymma E2a!

När klockan blev 11:11 så sa alla det typ 10 gånger haha Sen så sa vår lärare (företagsekonomilärare eftersom vi hade företagsekonomi :p) att vi borde ta en bild och föreviga ögonblicket så att vi kunde bära med oss det resten av livet. Wow! Alla var väl lite tveksamma första 10 sekundrarna sen så formaterade vi oss till en snygg bild. Det var grymt!


Ny mobbe

2011-11-09 @ 11:32:48
Hej !

Sovmorgon/ håltimme till 13.15. Kul att man gick upp vid 8 då eftersom jag visste det försent.. :p Nej men det är så jäkla skönt! Så jäkla mkt i skolan just nu. 4 olika inlämningar och prov. Men den lektionen som blev inställd var matte och vi skulle ha haft matteprov imorn. Men nu blir det inte så! Najs (Shit, hur kommer det gå på nationella i december :o)

Jaha jag går runt med en stenåldersmobil om ni ville veta ;) Min kära Xperia X8 är inne på lagning. Man märker verkligen att man behöver internet och spotify, som man annars har. Alltså världen går ju inte under men gah vad jag sakner det! :p Så nu går det bara att sms:a och ringa som för 10 år sen.

Nån halvtimme senare har jag hittat en bild på mobilen som jag tog för länge sen när jag använde den... typ 2009.
Den funkar som den ska förutom att skärmen på framsidan är paj. (Den blev kvaddad för några år sen när jag åkte extreme på grönan och den låg i fickan :p) Ett plus för den här mobilen är att den har mkt bättre batteritid!! Har inte laddat den sen i söndags.


4 november 2011

2011-11-04 @ 22:49:31



Lite bilder jag tog tidigare i veckan när jag första gången testade att skära ut en halloweenpumpa. Det gick helt okej för att vara första gången men den råka "tappa" några tänder :p

Har Idol i bakgrunden, där Olle precis åkt ut. Det var hans tur att få åka. De andra är snäppet bättre. Han e ju duktig självklart, men inte som de andra.  

Har försökt att göra lite skolarbete nu när jag varit ledig men det har väl gått sådär.. Gjort halva engelskan. Har bara 3 uppsatser kvar plus engelskahalvan. Toppen! -.-'

Imorn blir det jobb, perfekt att det är röd dag då man tjänar lite mer! :D Vi hörs senare!

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0