En måndagkväll som denna

2011-10-31 @ 21:56:23
Skulle egentligen kunna lägga in bilder och skriva lite mer och intressant men jag orkar inte, och klockan är bara 10 :o Nej men ska ta och titta på nån film eller kanske rentav gå och lägga mig. Kul! Jobbar imorn vid 11 också så då måste man ju vara pigg, men det är ju inte förens 11 liksom.. Så så tidigt behöver man inte gå och lägga sig :p

Juste! Var hos tandläkaren idag. Det gick bra. Hon berömde mig för mitt förbättrade tandborstande.. Sen la hon på sån där flour på tänderna som känns så ofräsch. Känns som en beläggning som inte vill försvinna :( Men det är ju bra så det får sitta! xD

Det var allt för nu så.. Over and out! :p

Sånt händer

2011-10-28 @ 15:29:53
Hej hej

Det är ju ingen som har missat att det är fredag idag, visst? :p På fredagar har jag i alla fall bara två lektioner så jag slutar vid halv 12. Så jäkla skönt!!

Nu till de lite tråkigare.. I onsdags så skulle jag åka till orkestern som vanligt men när jag skulle ha mitt sl-kort så hittade jag det inte någonstans. Sprang runt som en galning i hela huset men kunde ändå inte hitta det. Så fick ta en sms-biljett dit. (första gången :p) Letade ännu mer när jag kom hem men kunde inte hitta det. Då var ju problemet hur jag skulle komma till skolan nästa dag.. (de är ju så trist och dyrt med sms-biljett) Körde på remsa. Jag insåg ju snart att mitt kort inte skulle dyka upp, så var iväg idag till pressbyrån och köpte mej ett nytt kort. Nej jag hade inte registrerat det på SL tidigare heller. Även fast jag hade bara en vecka innan hört ifrån en kompis som hade tappat bort sitt kort. Det blev ju ganska dyrt också eftersom de mesta av mina pengar går till sparande så fick jag omprioritera pengarna lite.

Ska iväg med mamma lite senare och kolla några jackor. Hoppas jag kan köpa nån i alla fall även fast jag köpte kortet. ((Det var de jag menade med att omprioritera pengarna! :D))  


Twitter

2011-10-25 @ 17:05:43

Har skapat ett konto så nu ska vi se om det blir några tweets från mig! :p

Twitternamn: Gillaren


Jobbigt värre

2011-10-18 @ 22:15:11
Sitter här och gör tyskan som kan ta och dra..! Orkar inte. Håller just nu på med grammatik som är otroligt kul!! (a) Sen har  jag bara några glosor kvar. Mer än 100 i alla fall, eller nej kanske inte så många. Äh jag vet inte.

Sen så har några elever anordnat en skidresa för adventure-eleverna. Vill jätte gärna hänga med på den, bara det att man åker iväg på den resan samma dag som jag kommer hem ifrån en resa med familjen. Vi ska åka med nattbuss så det borde vara rätt sent. Hoppas jag annars kan jag inte hänga med. Vi har inte fått några exakta tider så vet inte riktigt. Men ska kolla imorn. Åh jag vill så gärna hänga med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okej.. lugn.

Nä nu ska jag gå tillbaka till min älskade tyska. Vi hörs!

18 oktober 2011

2011-10-18 @ 19:29:13
Jag är  bara inne på bloggen när jag inte ska det... haha har ett fett tyska prov till imorn som jag måste börja plugga till istället för att göra annat kul. Har inte bloggat på sista tiden för att jag har haft 1000 saker att göra så.. ni får ta inläggen som de kommer :p Värt inlägg.

Ledig

2011-10-11 @ 13:28:59
Tja tja!

Borde inte skriva för att jag har så mycket annat som jag faktist borde göra. Aj aj aj då. Måste bland annat skriva en jobbigt labbrapport som vi gjorde för en månad sen, jag kommer typ inte ihåg nåt. Sen de där tyskaglosorna jag skrev i söndags. Två play program. Och om jag får nån tid över, se klart på en film.

Nåt som e skönt är att vi har studiedag idag. Tog en fet sovmorgon och en.... nice frukost. hehe Har inga bilder till inlägget och har egentligen inget att skriva om men det är väl kul att jag skriver nåt ändå så ni har nåt att läsa!! 

Två låtar som jag fastnat för på sistone är dessa:
Vi hörs!

Riskettan

2011-10-09 @ 17:18:28
Tja tja!

Söndag igen då.. Så börjar en ny vecka och jag kom på att jag har massor av tyskaglosor till imorn och jag har inte ens böckerna hemma. Eller vänta måste kolla! *tittar i almanackan*  Sicken tur jag har! De är inte förens till på onsdag. Slutar däremot inte förens 10 i 4 imorn.

På förmiddan idag så var jag iväg till trafikskolan jag går på. Där gick jag "riskettan" som är om alkohol,droger och trötthet i trafiken. Var inte så ruskigt lång. Han som hade kursen var inte så långdragen. Bra småsaker som man kanske inte tänker på gick man också lära sej.

Igår så var jag i Berwalld hallen och spela. De var grymt kul! Under vår sista låt så blev man så himmla taggad. Publiken klappa med i takten som gick jätte snabbt!! Satt med ett brett smajl för att den är så himmla rolig att spela. Jag var tvungen att fråga min "pult kompis" (man sitter två och två vid ett notställ = pult) om han var med när Radio orkestern spelade på skansen i sommras och det var han... Och jag frågade honom ifall om han var med i programmet maestro och det var han också. haha

It's falling from the sky

2011-10-07 @ 12:57:22
Hej!

Har ni saknat mig? Ja det vet jag att ni har... fast nee :p Jaha det öseregnar utanför mitt fönster. Är förresten hemma för att jag sluta vid 11 efter vi hade haft företagsekonomiprov. Det gick ganska bra. Svarade på allt, kändes som om allt var rätt. Men så är det väl alltid :p:P:p:P:p:P SHIT VA DET REGNAR! Mys <3

Hade ställt klockan på 05.45 imorse för att jag skulle lämna syrran i skolan idag. Hon tog sin cyckel och jag min. Men sen när jag lämnat henne och skulle åka hem så tar jag hennes med mig... Ja ni tänker rätt jag cyklar med två cyklar. För att vara exakt så har jag hennes i handen när jag cyklar som för övrigt är shit tung!! Det var inte första gången men idag var den ovanligt tung och otymplig. Inte nog med det så skulle jag åka upp på en fet trottoarkant och hennes cyckel fastnade på nåt sätt i mitt styre så att jag inte kunde styra (eller jag vet inte vad som hände, det blev fel helt enkelt) så försökte jag hoppa av cykeln men den (cyckeln) var i vägen. Tappade cykeln och typ hamnade på marken men ramla liksom inte, men det var nära!

Sen så ska jag göra mat OCKSÅ! Kött, nån stek och potatis med nån sås blir det väl. Mums! Jag tycker faktist jag är en fena på att laga mat. Det har blivit ofta nu på sista tiden när mamma inte kunnat.

Nu ska jag dra och titta på ett eller två avsnitt av One Tree Hill. Jag är väldigt snål nu med avsnitten eftersom jag är typ på avsnitt 7/12 box 6. Och jag har bara till box 6 för tillfället. Vill ju inte att det ska ta slut!!!

Vi hörs! :) Ni kollar väl på IDOL ikväll? :D


Grattis till 21 år!!

2011-10-02 @ 11:45:00
Idag blir det på besök hos syrran som fyller 21 år idag. Grattis Emelie!! :D

Och jag har fått den stora äran att få köra dit. Ungefär 2 timmar i bil. De e najs! Vi kommer hem senare ikväll. Oh shit! Nu kom jag på att jag har en engelskauppfigt som ska vara inlämnad senast ikväll 23:59. Wops! Äsch får göra den sen då ;)

Ja ni hör ju att jag har lite fullt upp, så vi hörs när vi hörS!

Natthumor

2011-10-02 @ 01:14:27

Källa: felsjunget.se

En kvart kvar

2011-10-01 @ 23:46:59

Japp! Lördag i typ en kvart till. Det kanske inte är det när du läser det här men nu är det de i alla fall! :D

Idag har jag varit in till stan på informations möte till språkresorna nästa år. Jag ska ju åka till Florida!!!!!!!!! I en månad!!!! Mötet var ganska segt för en som inte är intresserad, men för mig så ville man bara prata mer och mer om det! Visste ganska mkt men man fick höra om lite mer praktiska saker. Så var det två st där som hade åkt "Coast to Coast" i somras. (Åker från Los Angeles igenom Usa i 3 veckor för att sedan sluta i New York) De verkar ju också kul men jag vill ju lära mig och känna på det typiska amerikanska livet. När man hör de berätta vill man bara åka nu nu nu!!

Sen efter mötet så mötte jag upp Johanna och Sanna vid Sergels torg. Där var det snowboard tävlingar för er som inte visste de ;) De hade tagit dit en massa snö (eller det var ju inte högar men ganska mkt för att vara i oktober!) De hade som en ramp ovanför trappan med snö där man började och fick fart. Sen så hoppa man upp på rinken och landa nere på snön. Vissa hann inte att stanna innan snön slutade där nere så de åkte antingen in i fotograferna som stod där eller stanna på marken där de inte var snö. Det var ju ingen snö på sidan av rinken, på trappan alltså. Vissa klarade ju inte att åka längs hela rinken så några ramla ner och åkte ner på trappan eller ramla och... slog sig. Nej men det var faktist inte nån som fick en riktig faceplant i trappan. Tur det.

Efter snowboarden avslutade vi med donken. Hade inte käkat nån lunch så var verkligen hungrig! Det är få saker som är så gott som en cheesburgare då!


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0