Photos

2011-09-30 @ 15:07:46
Ifrån Berwalldhallen i måndags!


22:30

2011-09-29 @ 22:30:08
Men tjaa!!

Precis kollat på vem som gick vidare i Idol. Molly och Linni. Gillar inte Linnis röst riktigt, fast juryn (speciellt Bard) tkr att hon ee skit bra. Hon kanske är det, vad vet jag?? :p Roshana *stavning* är oxå rätt bra tkr jag och ska gå vidare. (Så ni vet vad jag tkr alltså..!)

Idag var jag en tur till Lindex och skulle kolla in de ursnygga koftorna som Rese Witherspoon gör reklam för. Testade den med polokrage (till vänster nedanför) men den var lite för lång. Satt inte riktigt på som jag ville. Och den andra med stor krage var slut i rött :( :( Den var snygg men inte lika snygg som den hade varit i rött. Ska in till stan på lördag. Kanske kan kolla då! :D


Annars så sitter jag och spelar wordfeud som jag totalt har fastnat för! Kul när man har flyt!

Berwalldhallen

2011-09-26 @ 13:28:20
Hej hej!

Skriver en snabbis fast jag egentligen inte ska/får. Vi har engelska just nu och ska skriva och svara på frågor om en film vi såg förra veckan. Goodbye Bafana heter den om ni undrar! :)

Efter den här lektionen så ska jag åka hem och hämta min fiol. Hinner typ vara hemma i max 10 minuter. Sen så ska jag till Berwalldhallen och med vår orkester ha rep med Radiosynfonikerna. Riktigt taggad!

Jaha.. det var det jag hade för nu! Vi hörs ikväll kanske :p


Fortfarande lika kul

2011-09-22 @ 15:25:32

Ibland fastnar man på tuben och kollar på gammla Idol- klipp. Så jäkla roliga!! Den första här tar priset helt klart!11:45

2011-09-20 @ 11:46:39

Tja tja!

Sitter i bibblan en timma för tidigt. Det visade sig att vi hade halvklass och jag börjar inte förens vid 1... Great! Nämen då tänkte jag att jag kunde ta tillfället i akt och göra labbrapporten som jag skulle gjort igår kväll. Men fan! nu kom jag på att bibloteket har lunchsstängt så jag kommer ändå inte kunna sitta här inne -.-' Om ni undrar vad vi labbade med så var det med celler. Finns inget intressantare!! Det är många namn och många "förbindelser" som ska ihop.  (Eller månja som vår mattelärare säger :p (många=månja))

Nä nu ska jag logga ut och göra lite nödvändiga saker! Ikväll jobbar jag så kommer antagligen inte skriva :(

Men vi hörSS! :p


Fail

2011-09-19 @ 22:34:00
God kväll mina kära kära bloggläsare! :p

Som ni kanske vet så jobbar jag som kassör och jag klantade mig lite idag för andra gången.. >.< Men den här gången fixade det sig självt som tur var!! Jag blev tillfrågad om jag kunde jobba ett datum och tid på sms. Och eftersom jag sparar till språkresan till USA så tar jag alla pass jag kan!! Man måste oftast vara väldigt snabb på att svara annars går passet till nån annan. Men i alla fall.. Jag läste datumet och tiden lite snabbt och kollade kalendern. En söndag, perfekt! sms:a och sa att jag kunde jobba. Men sen.. sekunden efter kollade jag på datumet igen. Fel månad än vad jag sett!! :o Och fick sen se i almanackan att det var en vardag då jag går i skolan, och ganska snart! Så det var lite tajt om tid. Tänkte ringa och säga att jag hade sett fel och ta bort passet, men jag kolla schemat för säkerhetsskull. Och det visade sig att jag slutar 35 min innan jag börjar jobba. Då hinner jag precis!! Tur!

Nästan samma sak hände för nån vecka sen. Tittade på datumet i sms:et.. en måndag då jag var ledig. Yes perfekt det tar jag! Skickade och sa att jag kunde jobba. Sekunden senare går det upp för mig att jag inte alls är ledig. Jag är inte ens i Sthlm!! Då ringde jag tillbaka och blev som tur av med passet. Den här gången ville jag verkligen inte ringa igen och göra bort mig. Nästa gång så ska jag verkligen kolla!

Lord of the dance

2011-09-19 @ 16:21:18
Kom hem ifrån skolan för ett tag sen. Har suttit och lekt lite med webbkameran och hållt på med foton och så. Borde göra en labbrapport till skolan också men..... det tar vi senare! :p blir alltid så. Just nu sitter jag och lyssnar på spotify på en låt som vi ska spela i Bergwaldhallen med Radio Synfonikerna i oktober. Den är ganska svår men sjukt rolig att spela, den är snabb som attan!! :D Det blir väldigt mäktig när man är en stor orkester och man sitter i mitten! LÄNK: http://open.spotify.com/track/32Lw7lCpUZsecY3gGeORxf På tal om det så hade vi speldag i lördags då vi övade i 5 timmar! Det gick helt ok men man blev lite trött i slutet och tappade lite fokus. Men det ska bli kul att spela med Radiosynfonikerna! De var med i sista programmet av Allsång på Skansen och Maestro som nån kanske sett på svt1 som går på måndagar tror jag.

Här får ni några av de ursnygga bilderna jag tog med kameran!! :p

I'm alive

2011-09-14 @ 22:00:49

Hej! Det var... länge sen :p i alla fall när man inte bloggat på minst en vecka så känns det som en evighet!

Internet och telefonin är i alla fall tillbaka sen en vecka tillbaka ungefär. Sen dess har jag varit hos pappa och varit iväg på kajak tur och sen jobb och skola. Kom hem ifrån kajakturen igår kväll. Jag var gaaaanska trött, däcka redan vid halv 9 i soffan framför idol. När vi var ute på den turen så skulle vi bland annat testa på att välta runt med kajaken. Det tog ett tag för mig innan jag vågade att "slå runt". Drog upp mitt kapell för säkerhets skull första gången så att det inte skulle vara i vägen (kapelll = duk runt kroppen som gör så att det blir hyfsat vattentät om det stänker upp vatten) precis innan jag nuddade vattenytan så tänkte jag "Va fan håller jag på med, nu kör vi" När man väl var i under vattnet så hann man inte tänka så mkt. Det var kallt fast vi hade våtdräkter på oss. Kravlade ur och var mest rädd för att jag skulle komma upp under båten så att man inte skulle få nån luft men det gick som det skulle. Sen så skulle kajaken tömmas på vattnet som fanns i och man skulle kravla sig i den igen. Hela 3 gånger välte jag, var faktist riktigt stolt över mig själv när jag hade vält första gången. Läskigt men glad att jag gjorde det!

Om 1 minut börjar True Blood som jag ska se så vi hörs när jag har tid!! :D


Internet pajat

2011-09-07 @ 13:45:00

Ja om ni undrar vart jag varit den senaste veckan så har vårt internet pajat och vi har inte heller nån telefon... den slog åskan ut i torsdags -.-' Så vi fick ett nytt modem i måndags men sen så fattas det nån sladd som vi får imorn så på onsdag kväll så lär vi nog få internet igen...

Har inte så mkt mer tid att skriva, men nu vet ni!

Ciao :)


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0