Taggar till Florida

2012-04-22 @ 23:51:51

84 dagar kvar.. snart 83! Hittade några rides som Madeleine hade lagt ut. Alla ser sjukt roliga ut men vissa verkar helt galna som Harry Potter berg och Dal banan här nedanför..


Rekrytering?

2012-04-17 @ 16:24:26
Heej

Fyllde ju 18 för drygt en månad sen. Fick hem nåt brev ifrån rekryteringsmyndigheterna och där stod det att man skulle skriva ett "beredskapsunderlag" på deras hemsida. Jag har ju inte tänkt att mönstra eller gå med i millitären eller nåt sånt så la det åt sidan och sen var på väg att slänga det. Sen så fick jag en påminnelse för några dagar sen som sa att jag var skyldig att göra underlaget? Nu har jag i alla fall skrivit i och gjort det. Jag förstår det som att de ska ha den informationen i fall om det blir plikt att mönstra igen, men vad vet jag? haha Skulle vara kul att göra testerna men att göra lumpen är annars inget jag skulle vilja göra.. Får se vad se vad som händer framöver!


Mönstra, lumpen? Har ingen aning haha


Renovering

2012-04-10 @ 12:43:03
Heej

Sitter på mitt rum vid datorn som vanligt! Eller som jag gjort de här sista dagarna. Så tråkigt men ändå så skönt! Det var länge sen jag bara satt vid datorn och gjorde ingenting. Finns i och för sig inte så mycket annat att göra i huset just nu, eftersom några snickare(?) håller på och renoverar trappan. Trappan är förövrigt typ precis utanför min dörr. Ni kan ju tänka er min härliga alarmklocka av en högljud slip imorse. Inte att rekomendera! Det var det jag hade att välja på eller att gå upp innan 7.. Men nu har de just åkt iväg och käka lunch men kommer väl snart igen.

Håller på att gå bananas om resan till Florida om 96 dagar!! Har kollat runt på sts sidor på facebook och läst på mer om vilka platser och nöjesparker vi ska åka till. Så google earth och youtube och jag e bästa kompisar nue :p haha Orlando är ju typ "temaparkernas stad" så där finns en massa sånt där. Vi ska också åka till Daytona beach några gånger också som har en jätte fin och lång strand har jag hört. jkgklhjndkjhiogjhiorjntnhitnhinhjnionfgindiondiog woooooooooooooooooooooo hahaha så najs. Kan inte vänta längre!! 15 juli!!

Okej lugn... haha Väntar på mitt motljusskydd som jag skicka efter förra veckan, det borde komma närsomhelst eller imorn! Skulle vilja sätta in nån passande eller snygg bild till inläggen men har ingen på lager just nu så det får bli en annan gång ;)


Nyinköpt

2012-04-07 @ 00:28:46

Motljusskydd 58mm


Nu när jag äntligen är 18 år så kan jag ju skicka efter och handla på internet som jag vill. Jippi! Så nu har jag skickat efter det här motljusskyddet och hoppas att det ska vara bra! E ändå lite rädd att vissa hemsidor ska vara oseriösa och det skulle bli något krångel med korten och sånt där. Men har sett att många handlat ifrån den sidan så var rätt säker och det verka bra. (http://tvspelsweb.se) stod att de skulle ta 1-2 dagar men nu är det ju långhelg så får det nog inte förens tisdag-onsdag.


Officiela vårmånaden?

2012-04-01 @ 21:49:42
Hej

Har faktist grymt ont i mina händer efter att vi klättrat och krypit massor på Arosfortet. Mina knän har också fått utstå en del idag eller det känns faktist i hela kroppen. Men grymt roligt var det i alla fall! Tog ett litet tag innan vi kom in i det sen gick det undan. Okej vi klarade inte en massa celler men 10 stycken minst tror jag ialla fall! I en cell som kallas "Havet" var det balans, klättring och smidighet som var bra. En cell som bana med en knapp i vart hört (3 st) Man fick då inte nudda golvet, då var det kört! Vi körde den en massa gånger på raken. Vi hade ett grymt sammarbete! Lillsyrran hjälpte till en stor del faktist, förvånad hur duktig hon var på att klättra och åka och hålla i en linbana och sen upp i en ribbstol utan att nudda marken. Vårt lag hette då Delfinerna och vi fick ihop 590 poäng, grymt bra! hehe

På vägen dit så körde jag, övningskörde. Jag körde ju upp för andra gången i tisdags men då gick det inte heller så nu blir det inte ett nytt försök förens maj. Då måste jag ta det annars får jag göra om teoriprovet och det vill jag ju inte göra!

De andra har redan gått och lagt sig, tråk. Kenneth ska redan upp och jobba vid 03.00, galet! Är väl dax för mig snart också. Kanske sätter på någon film eller bara kollar på tv sen. Vi hörs! *gäsp* ojdå trött...

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0