Lukten av sommarregn

2012-02-28 @ 22:32:20

Självklart är vore de himmla skönt med lite värme och sommar, men lukten av blöt asfalt är en självklart lukt av sommar. Lite motsägelsefullt att jag längtar efter sommaren och värme när jag ska åka skidorresa på torsdag, men vem har sagt att man inte kan gilla båda samtidigt? :p

Tre skidresor

2012-02-28 @ 16:49:06
I januari till början av februari så gjorde jag 3 skidresor. Hovfjället, Kittelfjäll och Vemdalen. Hade tänkt att bara lägga upp några bilder men det blev några fler som jag hoppas ni ska tycka om ;) Hovfjället ska jag åka till igen på torsdag med pappa och lillebrorsan. Det är ju superkul att åka skidor men snart känns det som om att det blir lite för mycket. Det här blir nog sista skidresan för säsongen i alla fall :p

Mysig bild ifrån pisten i Hovfjället

Sovbussen upp till Kittelfjäll

Uppe på toppen i Kittelfjäll - jag och Johanna


Sanna och Johanna


Resan upp till Vemdalen - Emelie och Lisa


Skidlektion med instruktör Linnea i lila. Verkar som det inte riktigt var nån som ville va med på bild :p


Från ena topppen.. där det är inringat där bodde vi i superfina lägenheter med bastu och annat trevligt. Perfekt när det låg så nära backen också!
Underbar solnedgång när vi var ute och åkte längdskidor


Dax för fjälltur, fantastiska vyer och landskap!Rastskydd som vi byggde, vår soffa som syns var superskön!


Backen där nästan ALLA ramlade haha inklusive lärarna, jag klarade mig :D Grymt kul vare!


Rastskydd/grottbygge ovanför en bäck. Och ja.. det var några som ramla i, men inte i vår grupp så jag kunde inte någon ta bild.

© Bilder tagna med exilim-Z90

Fjällturen måste varit höjdpunkten på hela resan, så jäkla kul med härliga människor. Gör gärna om det! Jag drog pulkan/släden en bit också. Tog bild, men den är inte så snygg för att hamna här haha

Hade ju planerat att lägga upp en video, men som ni läste i förra inlägget så försvann den på något mystiskt sätt? Så det blir nog inget av med den, men man kan ju alltid hoppas.

Bokade om uppkörningen och teorin till lite längre fram. Vi som inte gjort isvaken ska göra den på just de datumet jag fyller år och skulle göra teoriprovet så det krockade. Sen när jag skulle boka om teorin så var jag tvungen att boka om uppkörningen för teorin måste tydligen göras först!

Nu ska jag gå upp och göra mat till familjen, lax blir det!

Prinsessan

2012-02-23 @ 12:43:17

Om ni inte läst det tidigare lär ni få reda på det nu.. att Viktoria och Daniel har fått en dotter. Va kul! Grattis till dem :D

Vi har engelskalektion, vi ska göra någon undersökning på datorn som jag redan gjort så hade lite extratid till att skriva :p Bara två lektioner idag, börja 12.05 och slutar vid halv 3 tror jag. Helt okej! Hade dock tid hos tandläkaren 7.45 imorse så det kändes lite jobbigt att gå upp så tidigt. Hade några timmar emellan skolan sen och då passade jag på att köra lite körkortsteori på datorn.

JUSTE!! Jag har bokat uppkörningstid och teoriprov! 9 o:nde mars för teorin och 15 mars för uppkörning. Precis när jag bokat så tänkte jag: "Vad har jag gett mig in på? Galet!" Ah de ee galet men nu är det bara att plugga plugga och köra och köra! Faktist mycket roligare att plugga körskoleteori än att plugga skolarbeten.

142 dagar kvar till FLORIDA!! Tråkigt med blaskväder ute.. kan det inte var sommar NU, eller åtminstone vår!


Blääää

2012-02-20 @ 16:56:27
Gjorde en video ifrån Vemdalen förut, sparat på min externa hårdisk. Nu när jag äntligen ska publicera den kan jag inte hitta skiten! Och när jag går in på videoprogrammet och trycker på "recent projects" så finns det där och "YES!" tänkte jag.. men nej. "Couldn't find project file" Det betyder att videon ee liksom borta :( :( Orkar inte göra en ny, och jag som hade bästa bakgrundslåten. Blä!!!!!!!

Hejdå

Nästan isvak

2012-02-15 @ 12:29:04
Helloj!

Sitter på en oseriös svenskalektion. Min plan var att göra klart engelskatalet till imorn men ni ser ju hur bra det gick med den saken ;)

Blev ingen isvak för mig idag när resten av klassen hoppade i. Jag kände mig inte på topp. Eller det behöver man ju i och för sig inte göra :p Nej men var lite småkrasslig i början av veckan så ville inte ta risken. Stod och tittade på samtidigt som jag tog foton med systemkameran. Blev faktist riktigt fina och bra bilder! Några filmer också men de blev lite väl mörka. Men det såg inte så farligt ut som jag hade trott. Vattnet kom bara upp precis över magen på de flesta. Men vissa ville ju stila och hoppade i och doppade allt! Jag trodde jag skulle få slippa eftersom jag inte kunde vara med nu, men det verkar som om det blir nåt mer tillfälle till :/

Slutar inte förens 20 över 4 :/ :/ Så lär vara här ett bra tag till.. 

Det är sånna här dagar man längtar extra mycket till Florida i sommar!! 150 dagar kvar!!

Thursday afternoon

2012-02-09 @ 14:41:34

heej!
Hungrig, men orkar inte gå och fixa något.. haha vilket problem! Trött men känner att jag inte har tid med nån film eller liknande. Måste plugga körkortsteori!! Jag vill ha mitt körkort nu nu NU! Ni kanske vill veta hur det gick på halkbanan i tisdags? Såklart ni vill! Jo men det gick faktist rätt bra. Lite svårt i början men sen så gick det riktigt bra! Klarade övningar på första försöket, men de första hade jag typ 2-5 km/h för fort. Det gjorde att jag snurrade runt! Men bara 2-5 km/h mer!! Det är stört vilken stor skillnad det är på sådan liten hastighetsskillnad!

Hade bara en timme i skolan idag, för den andra var inställd. Skönt. Åkte till Vällingby, åkte hem. Blir väl jag som får göra maten sen. Soppa med hemlagade plättar. Sen blir det fiollektion och träning efter det. Fullt upp! :D

Såg klart sista avsnittet på säsong 1 av OC imorse. Jag har ju sett alla avsnitt förut och vet vad som händer men det är då tusan att man ska börja gråta varje gång när Ryan åker tillbaka till Chino och Seth sticker med båten och Hallelujah spelas i bakrunden. Älskar avsnittet ändå så mycket!!

Fick veta att vi ska bada isvak på onsdag med adventure, kallt kallt KALLT! Jag tror fortfarande inte att jag kommer klara att göra det, men får väl komma dit och försöka. Värsta ångesten! Vi ska ju inte heller hoppa ner med bikini eller nåt sånt utan vi ska ha på oss alla kläder som om vi skulle åka en tur med långfärdsskridskor. Så underställ, jacka, skor, ryggsäck osv.. Sen ska man ju ha torra kläder med sig som man ska ha efteråt.

Yepp, vi hörs! :)


Hej

2012-02-06 @ 13:22:00
Haha vad jag har varit dålig på att skriva de senaste 3 veckorna, men ni vet ju varför? Ellerhur? Annars så kan ni ju kolla i inlägget under detta ;)

En ny vecka igen då.. det känns inte riktigt som om skolan har börjat förens nu. Det har varit skidresor till långfärdsskridskoåkning till annat kul :p Har lagt över bilder på datorn men det kommer nog dröja innan de kommer upp här om ni känner mig? Den största orsaken till det är att min dator är så ooooootroligt långsam -.-' Den här terminen har också matte C börjat -.-' Som verkar vara riktigt svårt! Visst visste jag att det inte skulle vara helt lätt men det här verkar bara blääää tråkigt. Kommer jag stå ut i två terminer?

Och övningskörandet rullar på. Kör varje gång jag har möjlighet! Ibland går det riktigt bra och ibland går det mindre bra för att jag inte är tillräckligt fokuserad. Jag blir så avis på de som redan har tagit körkort!! Vill ha nu!! Imorn så ska jag i alla fall gå på halkbana och sladda lite ^^ Känns lite läskigt men kul! (så länge det är under ordnade former) när jag bland annat körde igår fick jag ta det väldigt lugnt eftersom det är snorhalt ute! Kursen börjar klockan 13.00 så jag kommer inte hinna ha några lektioner före eller efter. Så man kan säga att jag är ledig ifrån skolan imorn? Dock lite jobbigt när man måste ta igen saker efteråt (som jag nog ändå inte kommer orka göra :p)

Nä nu måste jag jobba på med engelskan som vi har just nu. Vi ska ha tal 16 februari som är.. om typ 2 veckor? Nåt sånt i alla fall!

Ciao! <3

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0