Lördagkväll

2012-03-31 @ 23:22:45

Heej

Ni vet säkert att titanic ska komma ut i 3D på bio snart? Det var jätte länge sen jag såg den, typ i 1:an. (11 år sen) Har hemska minnen av att jag vakna upp mitt i natten efter jag sett den. Förstår inte varför mina föräldrar lät mig se den :o Har inte vågat se den på ett tag för att den ee så hemsk och rätt läskig. Men nu när jag sett trailern och reklamen på tv, då tänkte jag väl att nu måste jag våga se den. Så laddade ner den, scrollade igenom filmen och kollade på några scener nyss. Fortfarande lika hemsk!   Usch kommer få mardrömmar inatt? :( Hatar läskiga vattenfilmer!! Fast de är ju ändå rätt spännande i och för sig :p Som den här filmen Poseidion när båten hamnar upp och ner. Om jag ska se på sånna filmer sitter jag helst inte själv! Får se om jag klarar se den snart, men nu blir det i alla fall inte!

Nu till något helt annat! Imorn så ska jag och familjen till Arosfortet som är ungefär som Boda Borg ( eller Fångarna på fortet) Har varit där en gång förut med Emelie och henns kompisar. Så jäkla roligt! Får se hur det går imorn haha Om de andra pallar och klarar banorna. Man ska ju också ha ett lagnamn och jag frågade de andra vad de ville att vi skulle heta.. Lillesyran ville att vi skulle heta Delfinerna haha Då blir det nog säkert så eller så har hon ändrat sig till imorn. Nej men jag tror att det kommer bli grymt kul imorn oavsett hur det går för oss!

Blir tidigt upp imorn så måste väl gå och lägga mig. Godnatt!


Reflektion

2012-03-29 @ 09:25:26
Hej hopp :)

Är typ ledig idag förutom en kort adventure reflektion och feedback imorse. Man skulle säga vad som var bra med de andras reflektioner som vi gjort på resan till Vemdalen (skidresan vi gjorde i januari) Det gick rätt bra, kunde förberett mig något mer :p

Nu sitter jag och Johanna och försöker göra klart fairtrade projektet som ska vara inlämmnat på måndag. Då ska vi ha en powerpoint och lämna in text.

Ska till jobbet sen och skriva upp när jag kan jobba i sommar. Inte så värst mkt eftersom jag ska åka iväg en hel del och till Florida en heeeeeeeeeeeel månad. Woho!! Nej men lite ska jag väl jobba.

Vi hörs! :)

Somebody that I used to know

2012-03-26 @ 10:10:00

En låt som jag helt föll för igår. Hade hört den tidigare men aldrig tagit mig tid eller just att lyssna på hela låten eller texten. När jag gjorde det märkte jag att den var grym!! Speciellt när han sjunger "But you didn't have do cut me off". Plus att videon är cool :pLyssna på texen!


2012

2012-03-25 @ 22:49:46

Filmen 2012 går just nu på trean om ni missat de! Missade början, typ en timme men det verkar spännande så kollar ändå. Den ee också lite skrämmande för man vet ju inte hur mycket sanning det ligger i den. Okej jag tror inte att jorden kommer gå under i år eller inom den närmaste framtiden men man har väl alltid en tanke om att det skulle kunna hända. Hemskt!

Söndagkväll är det ju nu också, brukar ha lite "skolångest" och fasa inför en ny vecka med tunga skolarbeten och lektioner. Men imorn har jag bara en timmes lektion istället för vanlig skoldag (10-16) Har i och för sig UV-samtal halv 3 så måste ändå tillbaka till skolan :p

Imorse väckte min låtsaspappa mig och sa att det var frukost. Kolla på klockan.. 07:26 :o Shit ee de vakna så tidigt tänkte jag. Men sen så kom jag ju på att det var sommartid och klockan inte alls var halv 8. I och för sig halv 9 är väl också ganska tidigt på en helgdag men det är en okej tid om man vill ha frukosten serverad xD Latis..

Nu ska jag återgå till filmen, skriver imorn om jag har tid! Äsch nu glömde jag berätta om helgen, men jag orkar inte haha

Godnatt


Det sket sig :/

2012-03-22 @ 11:20:54
Hade uppkörning imorse och som ni ser i rubriken så fick jag inte godkänt. Men de grejerna jag fick underkänt på kommer jag att klara nästa gång! Det måste jag!! Annars tyckte jag att det gick väldigt bra.. han som jag körde upp mig frågade om jag ville ha radion på, jag svarade ja men med låg volym. Sen hörde jag vad var för musik... klassiskt typ mozartstil med opera. Psykmusik. Hahaha jag trodde jag inte skulle palla de. Men det var faktist väldigt skönt och lugnande för mig. Det kan vara en av orsakerna att jag inte stressade upp mig som jag annars lätt brukar göra. Han var trevlig och sa vad det var som fattades på ett bra sätt, men när vi åkte sa vi typ inte ett ord till varann förutom vart jag skulle köra. Som säkerhetskontroll behövde jag bara kolla att färdbromsen fungerade och det gick ju som smort! haha Min manövring var väldigt bra och när jag backade så det var ju kul och bra!

Nej men ska försöka boka en ny tid så fort som möjligt. Jag SKA ha det där körkortet!!!!!!!!!!!

Måndag

2012-03-19 @ 11:30:49
Heeej har internationell ekonomi just nu, men har inte en aning vad vi egentligen ska göra..? Jag tror de ee fler än jag som inte heller vet eftersom det är typ ingen som riktigt arbetar haha Något arbete om "Fördelar och nackdelar med handelsblock".

Den här veckan är ganska fullspäckad. Har 2 prov imorn!! Shit! Matte och Företagsekonomi. Matten kommer jag nog faila på om jag inte har en jäkla tur och företagsekonomin kommer nog gå okej, hoppas jag. Imorn ska jag ha min sista körlektion (förhoppningsvis) nej men alltså vill bli klar med det här och ta körkortet på torsdag!!!!! Sen så blir det skola med 2 möten för några grupper, bland annat möte om resan till Berlin om 70 dagar! På eftermiddag/kvällen kanske jag och mamma åker och fixar pass till det ;)

Det stod alldeles nyss att jag typ inte har något batteri kvar på den här datorn, så måste stänga. BYE!

119 dagar och 12 timmar kvar

2012-03-17 @ 10:37:29

TILL FLORIDA OCH ORLANDO!!!


Skolan

Bilder tagna av STS

Det ska bli så jävla kul att åka dit, kan inte greppa det riktigt. Att resa dit är liksom det jag alltid velat göra och nu äntligen i sommar så ska jag det! En hel månad också, det kommer att bli UNDERBART!


Teoriprov avklarat!

2012-03-16 @ 20:31:32

Så jäkla skönt att ha det klart och få godkänt. När det stod på skärmen att det var godkänt blev jag så jäääääääkla glad!! När jag kom dit fick man först ta bild och sen skriva sin namntäckning man ska ha på kortet. Sen var det bara att vänta till klockan blev ett då jag skulle ha provet. Satt ungefär 20 minuter och väntade, det var låååååååånga 20 minuter. Det var så nervöst! Man såg andra som kom ut och vissa hade klarat det och vissa hade inte, då blev jag bara mer och mer nervös.

Men nu är jag i alla fall så jäkla nöjd och glad nu hoppas jag att det ska gå vägen på uppkörningen på torsdag!!!


Tagga till naturprov

2012-03-13 @ 11:00:36
Om mindre än en timme (11.40) så blir det ett megastooooort naturprov om nerverna och nervcellen och en massa annat. Har suttit och pluggat här i några timmar så nu känns det som om jag kan allt, eller allt och allt de mesta i alla fall.


Det här låter väl skoj?
Centrala nersystemet
Perifiera nervsystemet
sinnesceller
muskelceller
dopamin endorfiner seratonin
autonoma nervsystemet
parasympatiska
sympatiska
dendriter
axoner
noder
myelinskida
bukspottkörtel
acetylkolin
noradrenalin
adrenalin
binjurar
sköldkörtel
tyroxin
TSH
östrogen
progesteron
testosteron
hypofysen
signalämnen
synapsblåsor
transmittorsubstans

det där var typ en tredjedel! Och jag går inriktning samhälle??? hahaha

Idag fyller den här bruttan 18 år!!!!

2012-03-09 @ 14:51:16


Lite ego får man va' när man har födelseda'  ;)


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0