Skärpedjup

2012-11-29 @ 15:40:22
Sk
 
 
Fotografisk bild igen och nu är temat skärpedjup. Som jag nämnde i förra inlägget så tycker jag det är väldigt kul att ta bilder med just skärpedjup! Testat med att ta bilder på olika saker som saxar, limstift och flaskor.. Om man håller på en liten stund blir bilderna bra :)
 
Nu slutar vi, vi hörs ;)

Fotografisk bild

2012-11-22 @ 14:42:09
Har fotografisk bild just nu och ska välja ut bilder till ett bildspel. Synd att inte temat är skärkedjup eftersom det är sånna bilder jag helst tar. Dem får komma med nån anna gång! Kom på att jag kan använda och lägga ut de här i alla fall :D Oredigerade
 
ild

6 år!

2012-11-21 @ 11:12:47
Har till och med skrivit upp det i almanackan, men jag har helt glömt att berätta att i måndags blev min blogg hela 6 år! Har inte skrivit varje dag kanske men ändå varit rätt aktiv :)

Ja det var de, sitter i skolan just nu och väntar på att psykologin ska dra igång. Skönt att ha sovmorgon, mer sånt! Han som sätter ihop schemat eller som ansvarar för de har typ sparat många kurser nu till 3:an. Vi hade det jätte lugnt i 1:an och 2:an med lektioner men det här året har blivit jätte stressigt.

Nu börjar lektionen! Vi hörs ;)

Sista. dagen. på. veckan. !

2012-11-16 @ 13:09:00
Heej!
 
Fredag idag åh så skönt! Det är så här när jag inte har något annat att göra jag har tid att blogga. Har projekttimme i skolan men eftersom jag arbetar med fotoboken hemma så har jag inget att arbeta med här, då allt: bilder och dylikt ligger på datorn hemma!
 
Har fastnat för den här låten riktigt bra! All I want is you med Agnes. Hon uppträdde med den på invigningen av Friends arena för några veckor sen och sen dess har jag gått runt och lyssnat på den!
 
 
Den här låten har jag även lyssnat på. Soundtrack ifrån serien Portkod 1321 som förövrigt är grym!! Nytt avsnitt varje vecka. Om ni inte har sett den: sök på svt play och kolla NU!
 
Nu till det stora idag. Eller stora och stora, som jag har längtat till länge. Sen förra året runt den här tiden. PREMIÄR AV BREAKING DAWN!! Den hade i och för sig premiär i onsdags (konstig dag för att ha premiär på?) men vi ska se på den idag, syrran och jag. Efter skolan så ska jag ta och köra till Västerås och sen så blir det väl att gå lite i stan först och sen börjar filmen 18.15. Inte så värst billig film i slutändan haha. Nej men syrran bor en bit härifrån (Sthlm) och då ska vi träffas "på halva vägen" eftersom det kostar en del att köra med bensinen och så. Lånar mammas bil också så det blir roadtrip all by myself. Ett perfekt tillfälle att sitta och pumpa musik på hög volym och sjunga megahögt hahaha
 
Breaking Dawn part 2
 
Engelskan börjar snart om en 20 minuter tror jag. Så lite tid har jag till annat. Vi hörs!!!! :D

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0