Endless summer

2012-09-30 @ 11:16:00
Hej!
 
Har precis betalt mina räkningar och anmält mig till Reunion Partyt i Göteborg som är mindre än en månad! Reunion party är alltså en fest för alla de som var på språkresa under sommaren. Jag längtar jätte mycket :D Festen är lördagen den 20:e oktober men jag och några kompisar från språkresan ska bila ner på fredagen!  Vi ska sova över hos Ester som också var med på språkresan ;) Vi stannar till söndan! åh va gött de känns att ha körkort!!!!
 

Berwalldhallen

2012-09-28 @ 16:05:00
Heej!
 
Long time no see ;) Har haft så mycket på gång på sista tiden, i och för sig så är det fortfarande så. Om ett tag så ska jag ta mig till Berwalldhallen i stan som vi även spelade i förra året. Var jätte roligt då så jag hoppas på en repris! :) Vi ska spela ett stycke som heter Schostacovik *stavning* och Introt ur Morden i Midsummer. Morden i Midsummer ska bli extra kul att spela eftersom melodin spelas med en teremin! Vad är då en teremin?
Kolla bilden nedan!
Det enda instrumenetet man inte rör för att kunna spela! Man höjer och sänker händerna innanför stålramarna. Många kanske tror att den spelas med en såg och stråke, men det gör de inte! ;)
 
Bara så ni vet är det inte jag som ska spela på själva terminen, det kommer dit en kille som kan det. Eftersom att det inte är helt lätt att spela! Letade upp en video när de är en tjej som spelar låten på teremin, ganska coolt. Kolla här!
 
 
Bussen går om 20 minuter så jag bör nog stänga av datorn om jag ska hinna! Önskar att jag hann och skriva mer. Ska försöka fixa lite mer bilder ifrån Florida också eftersom jag vet att några vill se dem.
 
Ha en trevligt fredagkväll!
 

Projektarbete

2012-09-16 @ 12:07:00
Hej!
 
Sitter och kollar igenom alla mina miljoner bilder för att hitta några bra till årsboken. Eller några och några, de kommer att bli en hel del eftersom det är mitt projektarbete som man håller på med hela året. En årsbok för våra 3 år på ekonomiprogrammet. Sen så måste jag kolla med de som är med på bilderna att de tycker att de är okej att de är me, för några av bilderna är ju ifrån 1 ring och man förändras hela tiden. Det är som "Every year I realise how stupid I was the year before". Stämmer i alla fall in på mig haha
 
Nej nu måste jag fortsätta!
 
Bild från November 2010 - Min Canon Eos 500D var precis nyinköpt! :D

Magic Kingdom part 2

2012-09-06 @ 18:39:00
Hej!
 
Håller på att laddar upp lite fler bilder ifrån Magic Kingdom part 2. Så snart kommer det fler! :D
 
Den första bilden är ifrån Buzz Lightyear attraktionen där man skulle träffa och skjuta på olika saker
Mat!


Parad på på paradgatan fram till slottetSista bilden är på konfettin de skjöt ut i slutet..
 

Man kunde köpa sånna här lite varsom helst. Fläkt kombinerad med vattenspruta, helt underbar under varma dagar!
Sen så kollade vi på disney föreställning med sång och dans ifrån olika filmer och självklart var Musse och hans kompisar med!

Det kommer en sista del sen! Ifrån den vackra ljusparaden. Självklart är det inte alls samma sak att se bilder som att vara där och uppleva det. Helt otroligt! Missa inte de!!

Sjuk :(

2012-09-04 @ 12:47:13
*Host* Usch va drygt där att vara sjuk! Behöva springa till toan hela tiden för att snyta sig. Jag är i alla fall inte orkeslös eller att jag inte har någon aptit och det är jag glad över. Det är ett av de värsta, att man inte orkar röra på sig eller äta. Så jag stannade hemma ifrån skolan idag för att vila upp mig lite. Har sovit och kollat på film. Första gången jag kunde ringa till skolan och sjukanmäla mig själv idag :) Det känns bra att var myndig!
 
Imorn så ska vi besöka Stockholms Universitet. Vi ska först på en föreläsning om naturkatastrofer. Jag tycker just det är väldigt intressant så jag hoppas att jag blir bättre till imorn! Vi har inga lektioner på förmiddagen heller, så det lär nog bli en rätt kort skoldag. Orkestern drar också igång imorgon och det är alltid lika roligt att träffa alla igen efter sommaren. Sen så ska vi repetera till konsert i Berwalldhallen och Stadshuset i höst!
 
Ska försöka orka göra en svenska uppsatts vi har till imorn. "Hur långt är vi beredda att gå för vetenskapen?" är rubriken. Lycka till.. Vi hörs!

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0