Matstrejk

2013-04-26 @ 13:13:08
Ah ni har säkert läst och kanske det drabbar er också att det är matstrejk i sveriges alla matsalar. Lillesyrran fick en lapp hem om det och någon dag senare insåg jag att det också gällde mig eftersom jag fortfarande går i skolan. (i huvudet känns det redan som att jag har lämnat skolan)
 
Nästa vecka ser det ut att bli matsäck, pizza eller något annat snabbt ;)
 
Tack och hej för mig!

36

2013-04-25 @ 21:49:00
Heeej!!
 
Är så himmla taggad och gla. Kan ni gissa varför? Studenten är snart här!! Provade precis min studentklänning tillsammans med min hatt. Jag köpte klänningen förra veckan i affär men var inte säker på om jag skulle behålla den eller om jag skulle skicka efter en på Nelly. Men jag provade den nu som sagt och den var ju fasiken riktigt snygg och tillsammans med studentmössan blev det helt rätt!
 
Nu är det bara 36 dagar kvar!! Det är nu man börjar så smått förstå att skolan är slut. Som en kompis sa till mig igår (som tog studenten förra året) sa: "Visst känns det som livet tar slut?". Ah nästan, i alla fall eftersom jag ska flytta till USA. Allt som jag gör här kommer ju att "försvinna" under ett år. Jag längtar till studenten men ändå så tycker jag att det är tråkigt att skolan tar slut. Blandade tankar helt enkelt!
 
Nej, nu måste jag återgå till min projektarbetes rapport. Ska redovisas på måndag och jag tror att jag inte ens kommit hälften. Jag ville bara dela med mig av att jag var så glá angående studenten!

Klättring vid Simonsberget

2013-04-22 @ 23:14:46
Heej
 
Förra helgen så var vi ju på tur och klättrade vid simonsberget utanför Nyköping. Filmade rätt mycket just för att jag ville göra en video. Så här är den :)
 

Mini me

2013-04-18 @ 15:48:00
Heej
 
Jag sitter och håller på med bilder som jag ska ha på mitt studentplakat. Mamma får ju inte välja någon konstigt :p Det är också väldigt kul att kolla igenom gamla bilder. Åh så söt man var! En riktigt liten tjockis. Det ser i alla fall ut så på några bilder. Mamma gick med både syrran och mig när vi var 8 månader till en fotograf som tog bild på oss.
 
Den här bilden hänger på en väg i mitt rum, stor som en tavla.
 
 
Senare så ska mamma och jag åka och kolla om vi hittar någon studentklänning till mig, annars så ska jag beställa en ifrån Nelly.com. Jag gjorde ett inlägg om det för ett tag sen och det kommer bli någon av dem. Ni får se vilken sen! ;)

Klätterhelg

2013-04-15 @ 09:44:39
Heej! 
 
Måndag morgon igen och jag är dödtrött! Jag tror aldrig att jag nämde att vi skulle ut på klättring den här helgen. Trots regn och kallt väder så hade vi ändå väldigt trevligt med mycket skratt och massa nya saker som vi har lärt oss. Vi kom fram till klippan/berget på fredagskvällen vid typ 11 vid spöregn och då skulle vi slå upp tälten, men trots de så höll höll jag faktist humöret uppe. När tälten var uppslagna var det bara att dra fram sovsäck och andra sovprylar. Vår absid/förtält blev som en ända stor gyttjepöl.
 
Den här helgen har jag klarat av att klättra upp för en vägg med svårigehtsgrad 5a. Var väldigt nöjd och glad efter det eftersom jag inte trodde att jag skulle orka/kunde klara den. Vi provade på att klättra som andra man vid ledklättring och en andra massa saker. Kanske inte så lätt för er att veta vad det är men jag har massor av bilder och film som jag har tänkt att klippa ihop till en film. Just nu sitter jag i skolan med skolans dator så kan inte göra det nu.. Men för att sammanfatta helgen så var den ändå riktigt grym!
 
Instagrambild som jag la in innan vi skulle åka ut på klättringen i fredags kväll:
 
Världens sämsta kvalité på bilden, men i alla fall bättre
än inget.
 
Som jag nästan hade glömt bort så ska vi ha konsert med orkestern ikväll. Vi ska ju också spela tillsammans med en kör och harpa. Just nu så kanske jag inte är jättetaggad men jag blir nog piggare sen när man har kommit igång och det har gått en bit på dagen. Har ju projekttimme just nu, sen har vi: geografi, lunch och musik.
 
Vi hörs!
 
 

Lambo hej

2013-04-12 @ 13:31:54
Heej!
 
Vi hade vår skiva på amnesia i onsdags. Det var faktist väldigt roligt! Vi började med middag vid 8 och sen så drog skivan igång vid typ halv 11. Dansade nästan hela tiden och tiden bara flög iväg. Plötsligt så var klockan 2. Jag gick därifrån vid 20 i tre för att hinna till nattbussen som jag ändå inte hann med. Jag sprang till åhlens huset eftersom det var där jag trodde att hållplatsen var, men det var ett tag sen jag åkte nattbuss så visar det sig att de har flyttat den. Ända bort till vasgatan framför stationshuset. Såg bussen uppifrån bron. Surt! Fick stå och vänta mer än en halvtimme tills bussen kom halv 4. Kom hem efter en kall promenad vid typ kvart över 4.
 
Sov sen till typ 11. Fixade till mig och rörde mig mot skolan för lektion vid kvart i 1. Trött som bara den och ont i huvudet. Sen dök det bara upp 4 pers till lektionen så det blev ingen lektion, värt! Så därför fick vi håltimme och jag fick vänta till nästa lektion till typ kvart över två. Egentligen kunde jag ju ha gått hem men jag är en fighter och var kvar på den timmen som var fotografisk bild som är i typ 2 timmar. Vi tog bilder med egengjorda kameror. En stor konservburk med ett litet hål och ett lock på. Sen tar man typ bild genom att sätta ett fotopapper i den stängda burken och låta ljus komma igenom det lilla hålet för att få en bild. Sen så framkallade vi bilderna förstås i sånt här mörkerrum i skolan. Vi tog två bilder och bild blev helt okej, den andra såg man typ inget på.
 
Bild ifrån skivan. Temat var "kom som ett land" och jag kom som en indian haha. Det där som jag har på huvudet gjorde jag själv ;)
 
Jag blev klassen paparazzi som ni ser på bilden och det var ganska väntat. Jag älskar trots
allt att ta bilder och sånt! :D
 
Ikväll så ska vi dra ut och klättra och vara borta hela helgen utanför nyköping. Vi ska sova i tält och det blir nog varmt och mysigt. Det blir ju minusgrader på natten. Ska ha två liggunderlag som isolerar mot kylan bättre. Men det blir nog trevligt ;)
 
Slutar vid 3 idag och då ska jag hem, dusha, preppa för turen och försöka vila eftersom jag är fortfarande väldigt trött. Men det tror jag inte att jag kommer hinna. Ha det bra så höres vi :)

Here it goes

2013-04-06 @ 23:41:45
Okej nu gjorde jag en videblogg.. Det var superlänge sen men jag ville testa att redigera och sen var det kul att testa på att göra en videoblogg igen. Gjorde den ikväll typ vid 8.
 
 
Vad tyckte du/ni?

Playlist live

2013-04-04 @ 12:15:00
Heej
 
Här sitter jag och ska försöka plugga matte inför högskoleprovet som jag ska ha på lördag. Jag är inte alls taggad jo på svenska och engelska delen kanske men inte matten! Trodde inte att det skulle vara några problem men sen så såg jag gamla prov och såg att det inte var lika lätt. Nog om de..
 
Förra veckan, eller var det veckan innan? Sak samma, då var det i alla fall playlist live och den här gången var det i Florida Orlando!! Är inte 100% säker på vad playlist live är men det var i alla fall en massa kända youtubers som träffades. När man kollar på deras videos därifrån så känner man ju igen mycket ifrån Orlando och ställen där de är har jag också stått på förra sommaren. Exempelvis ifrån Universal studios och ifrån flygplatsen
 
Här är videos från två "youtubare"
 
Två youtubers som jag brukar följa är tvillingarna Jack & Finn och Caspar Lee ovan.

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0