First days of work

2013-12-04 @ 18:53:00
Heej igen!
 
2 inlägg på en dag, inte dåligt! haha nej men tänkte berätta om min måndag och tisdag den här veckan. Jag tror inte alls att jag har nämnt att jag har fått jobb som lärarvikarie hos VRE Education. *tittar i tidigare inlägg* Jag nämnde tydligen att jag skulle på intervju och det gick ju bra :) Fick jobbet förra torsdagen och hade mitt första uppdrag den här veckan.
 
Jag visste att de (VRE) antagligen skulle ringa på måndag morgon eftersom jag gjort mig "tillgänglig för jobb". Låg ju och sov men så var det ett nummer som jag inte kände igen och då visste jag att det var dem. Nervöst!! haha De sa att de hade ett uppdrag till mig, att vara klasslärare för en femteklass i 2 dagar. "Kan du ta det?" haha jag blev så himla nervös och lite rädd men jag tog det och körde på! Hade ungefär en halvtimme att byta om, fixa till mig och fixa frukost. De ville att jag skulle komma så fort som möjligt, men det tog en 50 minuter att ta sig dit.
 
Klassen hade slöjd när jag kom så jag hade lite tid att planera och se mig om innan jag träffade dem. När de kom in så hälsade jag på dem med en handskakning och sa god morgon och hej. De var de nog inte riktigt beredda på. Jag hade hört att det skulle vara en bra klass och det var det. De lyssnade bra och var snälla mot mig. Jag stod där längst fram i klassrummet och berättade och hade lektion! Känns ungefär som att hålla föredrag en hel lektion. De fick såklart lite uppgifter och saker vi gick igenom.
 
På sista lektionen igår så hade vi klassråd. Jag bad dem att de skulle skriva vad som hade varit bra under veckan, vad som hade varit mindre bra och vad de vill ta med och säga till elevrådet. När de skrev vad som hade varit bra så sa dem bland annat och skrev : "Vi har haft en jätte bra vikarie!" Naaaw, blev jätte glad! Fick till och med en applåd i slutet av lektionen. Hoppas att jag kan komma dit någon mer gång :)
 
Var tvungen att ta en bild på de dem skrev:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0