Maps

2013-12-15 @ 20:39:00
Hej!
 
Ett tag sen sist :) Har jobbat på. I början av veckan jobbade jag på skola/fritids och tog hand om 6-åringar och ettor. Det var en unge som klistrade sina fötter! :o haha Hon tog av strumporna och limmade. Försökte minst 5 gånger genom att ta ett nytt limstift när jag tog det hon hade. Sen när jag tittade bort så försökte hon att limma PÅ strumporna. haha galen unge. På det här jobbet behövde jag inte planera så mycket men vara desto mer bestämd och ta hand om mindre barn!
 
Sen så har jag jobbat på Coop. Behöver alla pengar jag kan få! När jag vill ut och resa och hitta på saker nästa år! För några inlägg skrev jag ju att jag ville ut på tågluff :) Egentligen så har jag inga klara mål vart jag vill åka som jag nämnde utan uppleva och se fina platser. Har ändå spånat på möjliga resvägar och vilka tåglinjer det finns. De flesta tåglinjer utgår ifrån Köpenhamn så det kanske är en bra stad att börja ifrån..?
 
Köpenhamn-Berlin-Frankfurt-Strasbourg-Basel-Marseille-Barcelona- Split- Prag
 
Sen så har jag funderat på vad jag vill göra nästa år.. Jag skulle vilja plugga eller jobba utomlands. Blueberry är ett resebolag som anordnar olika typer av resor. Work and travel i Australien, Nya Zeeland, Tyskland, Kanada mfl. sen så olika sätt att plugga på..
 
Det skulle vara sjukt coolt att se och jobba i Österrike eller Tyskland! Eftersom jag ändå kan rätt bra tyska också ;) Sen har man ju sett på bilder att det är otroligt fint där. Blueberry har en "resa" som innebär att man åker dit och pluggar/tränar tyska i ca 2 månader för att sen jobba där. På hotell, resturang, camping m.fl.  
 
Man börjar i Lindau som ligger i på gränsen Tyskland/Österrike/Schweiz/Lichtensstein. Här ligger det!
Nya Zeeland, Australien och de andra platserna man kan jobba på låter ju också sjukt coolt. Men man kan ju inte göra allt så det gäller ju att bestämma sig för vart. Jag är inte säker på Tyskland så måste fundera lite till. Om jag skulle åka iväg så skulle det bli nästa höst!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0