Semlor

2013-02-17 @ 22:53:57
Hej och godkväll ;)
 
Sitter och fixar med lite bilder till fotografisk bild. Vi har haft ett projekt då vi ska ta lite "actionbilder" vilket innebär panorering och slutartider och sånt där. Ni som har systemkamera, ni vet! Har bland annat tagit bild på en apelsin som rullar haha (åh så snygga bilderna blev) så att den ser mer spöklik ut, typ genomskinnlig och sen avlång. Har även tagit bild på lite annat ;)
 
På sista tiden har det blivit rätt mycket semmelbak. För några veckor sen så köpte vi semmelbullar så att man kunde göra semlor själv. Förra veckan så försökte jag mig på att göra semlor från grunden. De kanske inte blev jätte snygga men jag vet i alla fall vad jag ska och inte ska göra tills nästa gång!
 
Här har ni dem:
 
 
Hur det ser ut på au pair- fronten nu då.. Jag har fått 2 barnreferenser, men jag behöver en till utanför familj och släktingar, den ska jag fixa på tisdag! På onsdag så ska jag fixa den andra referensen som man kan få av kompis, kollega, lärare ja lite av vem som helst, alltså "personal reference". Ska träffa en kompis, Julia, som också var en av de svenska ledarna på språkresan förra sommaren, hon ska få bli den referensen. Ska bli jätte kul att träffa henne igen! En massa referenser ska man ha!! Mycket papper ;) Fick hem polisregister rapporten i fredags, så det är klart. Nu är det bara en sak som återstår.. läkarintyg. Har hört runt allt ifrån vårdcentralen, privatklinik och andra "sjukställen". Antingen så kan de inte göra intyget där eller så kostar det skjortan!!  Skickade ett mail till ett till ställe i fredags och hoppas få svar på imorn (måndag) eller snart.
 
När jag har gjort de här sakerna så är jag klar med ansökan, då kan jag äntligen börja matcha familj!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0