Florida 2012 STS

2013-07-30 @ 17:22:00
Hej!
 
Jag har suttit och redigerat med en video från när jag var på språkresan till Florida året. Nu är den klar och jag laddade upp den för någon dag sen på youtube. Här har ni den :)
 

Sommarbilder

2013-07-26 @ 19:39:54
Bilderna är tagna med min Canon Eos 500D, 50 mm objektiv
 
Bilder ifrån semestern när vi åkte runt i Sverige i 2 veckor. Kom hem förra lördagen :) Ryggsäcken köpte jag på Tosia Bonna dagen. Var inte riktigt säker på om jag skulle köpa dem men jag är glad att jag gjorde de!

Ett år sedan - Florida 2012

2013-07-15 @ 08:20:00
15 juli - 12 augusti

Idag är det precis ett år sedan jag steg på flyget till Orlando Florida.

Semester!

2013-07-12 @ 21:40:06
Heej!
Sitter på en brassestol på campingen i Göteborg.  Fint väder och mysiga dagar på Liseberg, Slottsparken och stan de senaste dagarna!  Vi åkte guidad tur på "paddan" och det är riktigt skönt och mysigt att åka längs vattnet och få lite historier om Göteborg berättat för en ;)
 
Två bilder från Liseberg - Kanonem och atmosfear
 
Imorgon så åker vi till Ullared för shopping!! Alltså när man kommer innanför dörrarna.. så mycket saker! Det känns som man nästan alltid behöver stressa innan dem stänger.  Det ska bli jätte kul i alla fall :)
 
Sen åker vi vidare till Karlskrona och stannar där en vecka!

Nu är det riktigt nervöst!!!

2013-07-08 @ 16:49:02
Jag blir så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt! Hoppas att svaret blir ja!

Nääääääästan

2013-07-04 @ 20:00:00
Jag ee typ klar men det är något som fattas eller som jag har glömt att redigera. Ni får helt enkelt vänta lite till!

Questions that needs answer

2013-07-04 @ 13:26:25
Heej!
 
Har precis preppat för intervjun som jag ska ha klockan 3 med en möjlig amerikansk värdfamilj. Har skrivit ner frågor jag vill ställa och sånt som kan var bra att ha klart! Frågorna var i och för sig i princip klara eftersom jag har pratat med andra familjer innan och vet vad jag vill ha utav intervjun!
 
Sitter i myskläder nu och har inte fixat till mig men ska göra det sen innan det är dags för intervjun! Så ser jag ut just nu då ;)
 

Ikväll så ska jag ha en liten träff med några språkresenärer som jag åkte till Florida med förra sommaren. Snart ett helt år sedan! (15 juli) Det ska bli kul. Vi ska grilla och kanske bada om det inte är för kallt. Roligt att fortfarande hålla kontakten! Vi har inte setts sen reunion i Göteborg i höstas ;)
 
 

Design!

2013-07-03 @ 15:23:00
Heej!
 
Jag har hållit på och fixat med en ny design till bloggen i några timmar nu. Det tar lång tid om man räknar alla timmar jag lägger ihop för att göra klart den. Typsnitt, färger och framför allt bilderna med kompositionen!
 
Den kommer nog inte att bli klar att läggas upp idag men imorgon kanske ;)
 
 
 

Trosa stadslopp

2013-07-01 @ 22:05:40
Heej!
 
Har precis tittat på skärgårdsdoktorn som annars går på fredagar. Kommer ihåg att det gick på tv:n när jag var liten. Kul att återuppleva lite gamla serier (inte för att jag kommer ihåg så värst mycket eftersom jag var typ 5 år när den gick på tv)
 
I fredags så var mamma och jag i Trosa eftersom hon skulle springa stadsloppet som gick där. Själv stod jag som en glad supporter och hejade på sidan ;) Första gången jag var där och det var ju grymt mysigt! Rätt smala gator med fina hus och precis vid vattnet. Hur mysigt som helst!  
 
Här kommer en hel del bilder jag tog!
 
 
 
 
 
 

Rätt ska vara rätt!

2013-07-01 @ 13:32:50
Heej!
 
Blir lite irriterad på folk/företag som inte håller koll på vad de ska och inte ska göra! Ringde för ett tag sen till synoptik där jag får mina linser ifrån. Anledningen var att de hade dragit för mycket pengar den här månaden och jag ville ifrågasätta det och kolla varför de hade gjort de. Ringde en gång och de förklara datum och slutdatum, abonnemangsstart och slut, 267 kronor, kvittens, kontanter. Haha jag blev fan helt förvirrad! Efter ett tag så orkade jag inte bry mig så jag sa " Jag hänger inte med riktigt, men det stämmer säkert". Man försöker fråga en vanlig fråga och så får man helt konstiga och förvirrande svar tillbaka. Men precis när jag hade lagt på så var jag inte nöjd haha ville ju fan veta vad jag betalar för. Då förklarade att jag inte hade fått något avdrag (räkning) för maj månad och det var det som var anledningen till att det blev mer nu. Tack! då förstod jag äntligen. Kollade då mitt konto, de har ju dragit bort pengar som vanligt ända ifrån januari. Åhhhhhhhhhhh då måste jag ringa tillbaka igen! -.-' Den här gången var jag lite mer säker och då hade jag ju svart på vitt att de har dragit för mycket!! Allt slutade med att jag fick rätt och att jag antingen skulle få ett extra par linser eller 95 :- tillbaka. Jag har ju hur mycket linser som helst nu och så vill jag inte släpa på dem till USA så tog pengarna istället. Det lönar sig att vara på! Men det tog 4 samtal! haha
 
 
Men... det är inte slut där. (Om ni orkar läsa vidare så) Mamma kom hem här om dagen och skulle slänga nåt i soptunnan på vår tomt. Då är det nån jäkel från svensk direkt reklam som har dumpat typ 5-6 kilo reklam i vår soptunna. Eftersom Stockholms stad numera väger soporna och man får betala därefter så skulle det ju bli dyrare och vi skulle behöva betala för de. Mamma tog ut påsen med reklamen och ställde den nedanför en av deras lådor (där de förvarar reklamen) så nu slipper vi den i alla fall. Ringde till dem nyss men alla på det där företaget verkar ju vara på semester (inget fel med de för dem, men man blir ju lite irriterad av att man inte kan få snacka med nån som kan hjälpa en mer ärendet) "Ojdå, nej men så får det ju inte gå till" fick jag till svar. Nu har jag i alla fall pratat in ett medelande och väntar på svar!
 
 
 
 

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0