Onsdag

2013-03-27 @ 10:37:06
Heej!
 
Jag tittar mailen ivrigt varje dag men det som jag väntar på kommer aldrig. Ni kanske kan gissa? Hm.. Jo jag väntar på att någon värdfamilj ska kontakta mig. Så man kan börja mactha och bestämma mig för någon. Vill ju veta vart jag hamnar! Jag har kollat in au pair sidan där man kan se au pairernas profiler bl.a min. Det är hur många som helst och det är inte bara svenska. Det är au pairer från en massa andra länder och då börjar man ju tänka: "Hur kommer dem att hitta och välja just mig?"  Äh om nån inte hör av sig snart så ska jag ringa till au pair byrån och kolla hur det blir!
 
Imorse började vi åtta eftersom vi hade eximination på musiken då vi skulle spela våran egengjorda låt, som i och för sig har grunden i en annan låt. Texten i verserna är samma men refrängen och allt annat har vi gjort själva i grupper. Jag spelade fel... men jag hoppas och tror att det inte var någon som märkte förutom vår grupp.
 
Snart om typ 10-20 så har vi prov i rättskunskap. Borde egentligen sitta och plugga på de nu. Vi hörs ;)

Studenthood

2013-03-24 @ 17:22:18
Heej
 
Håller just nu på och jobbar med mitt projektarbete. Gör ju en fotobok/årsbok på mina 3 år på gymnasiet. Mer arbete än vad man tror. Först ska man leta fram bilder, och tro mig jag har många! Sen så kolla att allt är ok med de som är med på bilden. Sen ska det redigeras och den delen går väl fortast. Jag håller på och hittar foton från 3:dje året just nu. 1:a och andra är redan redigerat och klart!
 
Min plan är att skriva ut dem hos ett företag om jag får stipendium till det. Det vore jätte kul och sen kunna sälja böckerna för inte allt för mkt pengar till folk i klassen eller dem som är intresserade.
 
När jag letade igenom bilder så såg jag den här bilden som jag tog för typ 1-2 veckor sen. På mig och min student hoodtröja! Haha själv är jag inte så snygg på fotot men ni får i alla fall en titt på tröjan!
 
 
Nu tar jag en paus i projektarbetet. Ska göra middag till familjen! Pannbiff och stuvade makaroner blir det ;)

Fredag

2013-03-22 @ 11:26:00
När man sitter och ska försöka analysera ett tal så finns det 100 andra saker som är roligare. Ett av dem är att kolla runt roliga videos på youtube.
 
Det var ett tag sen man såg den här videon men det är lika roligt varje gång!
 
 
Den här såg jag för första gången idag men också med Björn. Haha
 
 

Saknar ORLANDO och FLORIDA <3

2013-03-20 @ 15:21:00
 
Jag står längst bort som bokstaven O i slutet, till höger ;)

Studentklänning

2013-03-19 @ 20:30:00
Heej!
 
Det börjar ju dra ihop sig till studenten och det är idag bara 73 dagar kvar till utspring och student! Måste ju hitta en snygg klänning som jag ska ha på mig. Jag har inte varit i butiker och specifikt tittat efter en studentklänning men jag har kollat runt en massa på nelly, bubbleroom och andra sidor.
 
Jag tror jag ska beställa en på internet. Är lite rädd bara för att jag har aldrig gjort det förut. Tänk om den inte ser bra ut eller passar liksom? Men som jag har förstått det så kan man skicka tillbaka om det vore så. Väntar nog med att beställa tills jag har kollat in i någon fysiskt affär, men annars är de två klänningarna riktigt snygga. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken det skulle bli bara..
 
vad tycker ni? ;)
 

Antagen!!

2013-03-19 @ 16:25:38

Fick mail idag att au pair organisationen i USA har godkänt mig som au pair och det innebär att det nu är fritt fram att börja matcha familjer. Så jäkla kul men läskig. Hur är dem? Vad ska jag fråga? Är de snälla? Trevliga? Trevliga barn? Vad förväntas av mig?
 
Massor av frågor, hoppas det börjar trilla in mail snart! Jag håller just nu på att ladda upp min au pair video som familjerna kommer att kunna se! Spännande!

Button for drama

2013-03-14 @ 10:26:00
Den här videon ramlade jag över på facebook igår. Älskar att kolla klipp på facebook eftersom det oftast är väldigt roliga eller konstiga!
 
 
Den här videon finns också på facebook. Rolig men tråkigt för ungen. Gick inte att lägga in på bloggen så här får ni länk:
http://www.youtube.com/watch?v=9s4ADmIp_pI
 
Den här såg jag också för ett par dagar sen. Ni kanske redan har hunnit se den, men den är ändå rolig! :D

Onsdag kväll

2013-03-13 @ 22:12:00

Heej!

Idag har jag varit ledig ifrån skolan, eller studiedag alltså. Tänkte att "nu kan jag passa på att ta en lång och skön sovmorgon". Men så blev det ju inte eftersom jag vaknade vid typ 7 i alla fall. Efter några försök att somna om så gick jag upp vid 8 och åt frukost. Det var ju och för sig bra att jag kom upp tidigt för då hinner man med mer!

 

Efter frukosten så tog jag ett ryck och fixade i mitt rum. Det såg verkligen stökigt ut och massor med väskor låg på golvet, kläder som jag inte plockat in i garderoben. You name it! Sorterade, städade och damsög sen. Kändes riktigt skönt att få det gjort. Fastän nu ligger de mesta av det som var på golvet i min säng efter att jag damsugit haha

 

Sen var jag och tränade på eftermiddagen i ungefär en timme. Har avslutat träningen lite annorlunda varje gång men början är alltid samma. Kom på idag hur jag ska köra för att jag ska få mest ut av träningen, tror jag i alla fall :p Såhär ser en vanlig träning ut:

- Ungefär 30 minuter på löpband. 4 km (gå 1km, springer 3 km) eller 35 minuter (gå första 5 minuterna. springa resten)

- 10 minuter cykling i svag uppförsbacke

- Resten av tiden styrka på olika maskiner, idag körde jag mage och rygg. Kändes bra så ska nog fortsätta på de"

- Körde typ minst 40-50 situps som avslutning idag också! :D

 

När jag kom hem så gjorde jag mat till familjen. Inte så värst komplicerat idag. Potatismos eller makaroner med köttbullar, grönsaker på det. Åkte sedan iväg till orkestern och spelade till halv 9. Kom hem för nån timme sen. Och nu sitter jag här.

 

Imorn blir det rätt slapp dag också.. Börjar typ 12:50 men ska klättra först vid halv 11. Slutar dock 16.15.

Vi hörs! ;)


K:fem part 2

2013-03-11 @ 11:51:00
 
Här är lite fler bilder sedan K:fem igår. Ni ser själva vilka det är så det behövs väl inte mer beskrivning ;) Tog en himla massa bilder så valde ut några!
 
Alltså Yohio, Ulrik Munther och Sean Banan!
 
 

Robin Stjernberg

2013-03-10 @ 20:06:00
Vi har varit i Kfem under och kollat på när Robin och en hel del andra från mellon kom och sjöng. Höjdpunkten var ju helt klart när Robin kom men de andra var självklart också bra! Robin körde sin låt akustiskt men den var lika bra enda, nästan bättre ;)
 
 Här har ni bilder och en film som jag tog längst ner:
 
Isn't it crazy?
 
 
Grymt!
 
 
Kvalitén är inte alls så bra som den var ifrån början på min system canonkamera. Kanske blir bättre om ett tag!  ;)
 
Några av de andra artisterna var Yohia, Ulrik Munther och Sean Banan. Bilder på de får ni senare ;)

Jaråååå Robiiiin!!! :D

2013-03-09 @ 22:20:44
Jaaaaaaaaaaaa om ni såg mellon så såg ni just att Robin vann! Perfekt födelsedagspresent också haha
 
Jag är så jäkla glad för hans skull, har alltid hållit på honom, även när han var med och tävlade i Idol. Röstade på honom i andra chansen och röstade i finalen. Så glad han blev men först så chockad! Han fick ju bra poäng ifrån den internationella juryn också, så jag hoppas att det går vägen där också.
 
Fyller som sagt i år idag också. Har haft en bra dag också. Berättar mer om det senare, just nu är jag så glad att Robin vann!

Ansökan klar och inlämnad

2013-03-05 @ 16:40:21
Heej!
 
Har precis suttit och pratat med de som har hand om au pair-delen på sts. Vi gick igenom mitt au pair-rum som är ett slags cv, eller sida där man skriver om sig själv och allt som behövs till den delen. Shit va nervöst!
Insåg just när jag lagt på luren att min ansökan ska först skickas till dem som jobbar med au pair delen i USA och då ska de godkänna den. Efter det så läggs min "ansökan"/profil upp på deras hemsida och familjer kan börja kontakta mig. Åh så nervöst!!
 
Idag är det 87 dagar kvar till studenten. Jag längtar men samtidigt är det ju lite tråkigt att skolan är över och alla går skilda vägar. Jag är glad att jag har bestämt mig och fixat till det jag ska hitta på efter skolan!
 
Har varit hemma idag och bara tagit det lugnt för att jag är sjuk. Förkyld, trött och sovit dåligt. Hoppas att det blir bättre imorn!
 
Vi hörs :)

Florida fråga - Äckliga djur?

2013-03-05 @ 16:29:00
Svar: Ja det var några som gjorde de inklusive mig själv. Men inget som störde mig i alla fall och tro mig jag hatar spindlar och småkryp!! Det enda jag såg var några små kackerlackor utanför vår skola sent på kvällen när vi tog en promenad. De sprang på terrasserna och såg ut som små svart prickar. Det var läskigt haha men jag sprang förbi dem, och dem var de ända jag såg på resan.
 
Min värdfamilj och de flesta ledarna sa att vi inte skulle ta med oss mat in på rummen hemma och absolut inte lägga det på golvet, då skulle det komma fram kryp. Eftersom jag är så rädd för kryp så gjorde jag inte de och det kom inga till oss. Jag hörde av några andra som var med på språkresan att de hade haft lite besök av smådjur just för att de inte hade varit så noga med att ta in maten.
 
Jag hade hört lite innan om att det skulle vara småkryp där och hade förväntat mig mer, absolut inget som var i vägen eller som var alldeles för jobbigt!

The game is on!

2013-03-03 @ 23:26:00
Heej!
 
Ett helt sportlov har redan gått och jag har gjort en massa grejer på sistone bla:
- Varit och hälsat på pappa
- Åkt skidor i Romme
- Jobbat
- Tagit en hel del bilder
- Fått Breaking dawn pt 2 ifrån cd:on
- Jobbat med min au pair ansökan
- Sett klart på OTH. season 6 :(
- Varit lekledare för syrrans kalas
- Jobbat, jobbat ännu mer
- Kollat på Vasaloppet (woho Jörgen Auckland tog vinsten!)
- Färgat håret.. blont igen!
- Kollat på Breaking dawn part 2
 
Ja en hel del, men det där om hårfärgandet skämtade jag om. Jag har färgat håret, men inte blont. Har färgat det mörkare. Tycker att jag inte riktigt passar i blont längre, i alla fall inte för ljust! (Mörkare blont är ju egentligen min naturliga hårfärg)
 
Angående rubriken... Fick ett sms för ett tag sen om att killergame drar igång igen i skolan. Ni som har läst bloggen tidigare vet vad de ee men kan ju skriva det igen. Jo man anmäler sig såklart att man vill vara med, lämnar sitt nummer och namn. Sen får man ett sms med ett offer man ska ta/döda. Det gör man genom att krama personen bakifrån. Den som är sist kvar har vunnit! Jag vet inte vem som ska ta mig men jag har hittat mitt offer redan, känner mig som värsta stalkern! haha Kommer bli väldigt kul men man är alltid vaksam när man kommer till skolan och går längs väggarna.
 
Jag jobbade både torsdag, lördag och idag söndag. Fett med cash! ;) Nej men de e ju bra för att jag behöver alla pengar jag kan få, både till studenten och sen till au pair resan. Håller på gör klart den nu, ansökan alltså. Behövde ha 10 bilder på mig med barn och typ mina intressen osv. Så nu är det fixat! Det var meningen att jag skulle gått igenom min ansökan i fredags med sts au pair men så blev det tydligen inte.
 
Såg nyss Breaking dawn som jag fick tidigare ifrån cd:on veckan. Beställde den redan i höstas ;) Upplevelsen är klart bäst på bio och jag har ju inte sett den sen dess då syrran och jag var och såg den på bio. Den är fortfarande super bra!! Blev förvånad och tyckte det var synd att den blev nominerad till årets sämsta film och andra sånna kategorier. Det var den verkligen inte värd. Men det är väl twilighthaters?
 
Dags att gå och lägga sig snart kanske.. Jo just innan jag släcker för idag.. Om mindre än en vecka så fyller jag 19 år!! Fyller år en vecka efter syrran. Fyller alltså år på lördag. Woop Woop!
 

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0