This is life

2013-11-08 @ 14:13:48
När man väl slutat skolan och kommer ut i vuxenlivet så inser man att man faktiskt saknar skolan. Trodde jag inte skulle hända! Allt var liksom förbestämt, man visste precis vad man skulle göra och hur veckan såg ut! Veckan hade ju varit förbestämd i och för sig om jag stannat i USA. Jag saknar det sociala att alltid gå till skolan och träffa kompisar. Men om jag börjar jobba heltid eller mer permanent så kommer det väl bli så igen med arbetskamrater och sånt :)
 
Det var ändå rätt kul att lära sig saker och gå i skolan. Det mindre roligare var ju proven och läxor och sånt! Jag tänker på en massa minnen när jag ser bilder eller tänker på vad jag gjorde i skolan under den här tiden förra året. Man hade ju himla roligt på musiklektionerna, adventure och på andra lektioner! :)
 
"....När vi ska ha lektion så står det inga elever utanför musiksalen och väntar... Dem är redan inne och har börjat...." -  en bit ifrån vår musiklärares tal på studentlunchen.
 
Bild ifrån en musiklektion i våras. Vi hade egna "band". Vi hade ett awesome namn som jag inte kommer ihåg haha
 
Men snart så börjar förhoppningsvis något nytt! Just nu så går jag här hemma och inte gör så mycket. Aptråkigt! Jag vet inte om jag nämnde det förut men nu nämner jag det igen ;) Jag jobbar ju på Coop vid behov, men det har inte blivit så mycket på sistone. Jag har lämnat in CV på en del ställen så får se hur det går där. Vill ni veta vilka..? ;) Har lämnat in CV på Tv4 hahaha skulle vara ett drömjobb att jobba bland kamerorna! Sen har jag lämnat in CV hos Store Support som är en "pool" för mataffärer som behöver folk. Så man kan jobba på mataffärer över hela Stockholm, någon dag här och var. Idag lämnade jag in CV hos VRE och då jobbar man som vikarie på olika skolor i Sthlm. Jag funderade/funderar på att bli lärare, och det här ju mig en chans att se hur det verkligen är! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emlaan ;)

Åh jag saknar också skolan! Speciellt adventure och musiken :)

2013-11-13 @ 17:44:45
URL: http://emjoylife.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0