Maxad dag!

2014-04-25 @ 18:15:41
Hej!
 
Oj oj oj lite som har hänt sen sist! Ni som följer mig på instagram har dock fått lite bättre uppdatering :D Ska försöka sammanfatta lite snabbt!
 
Kursen om civilrätt jag gick för någon månad sen har jag fått tillbaka resultatet på. TENTAN BLEV GODKÄND! Himla skönt att det gick bra, ska hämta ut den nästa vecka om jag har ork och tid.
 
I tisdags så var jag ute och sprang med några kompisar i stan. Inte i affärer utan för träning. Gick rätt så bra men jag måste bli bättre haha Sen så hade vi pannkaksfest hemma hos Lisa.
 
Igår hade vi genrep på Gröna Lund och det var dags för mitt första pass! Genrep innebär alltså att vi som jobbar där har fått bjudit in max 5 personer var och sen folk som har guldkort är där och åker/spelar saker medans vi i personalen tränar inför premiären på lördag. Det var lite smått kaos i början innan jag kom på plats och kom in i det. Fick börja dagen med att stå som entrévärd och hälsa gäster välkomna och ordna upp i kön. När jag stod där så insåg jag att jag var på helt rätt ställe. Gillar att ge bra service och göra folk glada! Efter jag jobbat klart så hade jag en liten stund att åka innan parken stängde. Så jag mötte upp Lisa och Ida som jag bland annat bjudit in. Ställde oss i kön för att åka ett åk i fritt fall. Stod i kö i 30 minuter men när vi nästan kommit fram så släcker de ner allt och sa att de kör 2 gånger till (8 personer får åka). Vi stod inte tillräckligt långt fram trots att det kapat kön bakom oss. Jaja lär väl bli tillfälle någon annan gång!
 
Sammanfattningsvis så var det en riktigt härlig dag med mycket att göra! Hade dock lite ont i huvudet när jag kom hem igår kväll av alla nya intryck och info :)
 
Såhär glad och taggad var jag när jag var på väg till grönan igår!
 
Nästa arbetsplats blir imorn till den riktiga premiären. Har ett lååååångt pass men det ska bli så kul. Har även hört att lite kändisar ska dit så hoppas man får träffa på någon :p

Träning när det regnar

2014-04-09 @ 11:41:23
Hej!
 
Ni har ju redan sett att det regnar ute och det förstörde lite av mina planer på att gå ut och springa som jag brukar göra. Men istället för att sitta inne och bara titta på film så tänkte jag prova andra sätt att träna på. Bara youtuba och kolla om man hittar något bra.
 
Min syrra har en liten inomhustrampolin/studsmatta och den tänkte jag använda att träna på. Såg en video som cirkulerade på facebook och andra forum när man tränade med en sån. Så tänkte att det var värt att pröva. 
 
 
Provade alldeles nyss med den här videon och man ser nog inte så snygg ut när man hoppar. Men jäklar vad pulsen går upp!
 
Provade också att bara ha musik på medans jag hoppade lite random och det funkar ju också bra :D Hoppade bland annat till Drake's "Hold on, we're going home". Perfekt beat! Den är med i den här listan jag lyssnar på nu:
 


En härlig sommar kommer det att bli

2014-04-05 @ 18:25:10
Hej hej!
 
Ledig lördag, så skönt! I förmiddags så var jag ute och sprang. Känns som man gör små framsteg hela tiden. Man orkar liite mer och får mindre flås! Sen så har mamma och jag bytt bildäck på hennes bil. Var med förra gången i höstas så den här gången så visste jag hur man skulle göra det. Bra att veta hur man gör! Sen så har vi varit iväg till lite affärer och kollat. Hittade inga kläder som föll mig i smaken. Vill köpa lite nya vita och ljusa kläder till våren. Vi var inte ute så länge så får satsa på att hitta något nån annan gång!
 
Igår då, så var jag på Gröna Lund för teoretisk utbildning. Härliga chefer jag kommer få! Hämtade även ut mina kläder som jag ska ha i sommar. Tyckte det var superkul att göra det! Känns verkligen som det är nära då. Måste säga att man såg riktigt snygg ut i dem :P De har ju runt 1200 anställda så det var ett stoooort förråd! Fick även min namnbricka där jag satte flaggorna: Sverige, England och Tyskland. Var lite osäker på om jag skulle välja tyska men jag kan ju det hyfsat så ska prova! När alla gick runt och hämtade kläder så sattes det på musik och det blev riktigt bra stämmnig där. Känner på mig att det här kommer bli en bra sommar! :D
 
Efteråt så åkte jag med de tre andra tjejerna som jag träffade på audtionen (som också ska jobba på grönan) till Slussen och tog en fika. Riktigt härliga och lika pratglada som mig. Just nu är jag 100% taggad inför sommaren! Börjar jobba när Grönan öppnar den 26:e april! Så drygt en månad kvar.
 
Tills dess så ska jag jobba på som lärare! Nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Ha en bra lördagkväll :D
 
 

Videoblogg 3 april 2014

2014-04-03 @ 19:58:00
Hade ledigt idag så blev sugen på att spela in en video. Tycker ju om att filma men det kan vara svårt att göra det intressant. Fick till bra ljus och fokus till videon i alla fall :) Men thumnail:en har jag försökt att ändra men det verkar inte fungera :p
 
Titta i HD!
 
 

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0