En härlig sommar kommer det att bli

2014-04-05 @ 18:25:10
Hej hej!
 
Ledig lördag, så skönt! I förmiddags så var jag ute och sprang. Känns som man gör små framsteg hela tiden. Man orkar liite mer och får mindre flås! Sen så har mamma och jag bytt bildäck på hennes bil. Var med förra gången i höstas så den här gången så visste jag hur man skulle göra det. Bra att veta hur man gör! Sen så har vi varit iväg till lite affärer och kollat. Hittade inga kläder som föll mig i smaken. Vill köpa lite nya vita och ljusa kläder till våren. Vi var inte ute så länge så får satsa på att hitta något nån annan gång!
 
Igår då, så var jag på Gröna Lund för teoretisk utbildning. Härliga chefer jag kommer få! Hämtade även ut mina kläder som jag ska ha i sommar. Tyckte det var superkul att göra det! Känns verkligen som det är nära då. Måste säga att man såg riktigt snygg ut i dem :P De har ju runt 1200 anställda så det var ett stoooort förråd! Fick även min namnbricka där jag satte flaggorna: Sverige, England och Tyskland. Var lite osäker på om jag skulle välja tyska men jag kan ju det hyfsat så ska prova! När alla gick runt och hämtade kläder så sattes det på musik och det blev riktigt bra stämmnig där. Känner på mig att det här kommer bli en bra sommar! :D
 
Efteråt så åkte jag med de tre andra tjejerna som jag träffade på audtionen (som också ska jobba på grönan) till Slussen och tog en fika. Riktigt härliga och lika pratglada som mig. Just nu är jag 100% taggad inför sommaren! Börjar jobba när Grönan öppnar den 26:e april! Så drygt en månad kvar.
 
Tills dess så ska jag jobba på som lärare! Nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Ha en bra lördagkväll :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0