Maxad dag!

2014-04-25 @ 18:15:41
Hej!
 
Oj oj oj lite som har hänt sen sist! Ni som följer mig på instagram har dock fått lite bättre uppdatering :D Ska försöka sammanfatta lite snabbt!
 
Kursen om civilrätt jag gick för någon månad sen har jag fått tillbaka resultatet på. TENTAN BLEV GODKÄND! Himla skönt att det gick bra, ska hämta ut den nästa vecka om jag har ork och tid.
 
I tisdags så var jag ute och sprang med några kompisar i stan. Inte i affärer utan för träning. Gick rätt så bra men jag måste bli bättre haha Sen så hade vi pannkaksfest hemma hos Lisa.
 
Igår hade vi genrep på Gröna Lund och det var dags för mitt första pass! Genrep innebär alltså att vi som jobbar där har fått bjudit in max 5 personer var och sen folk som har guldkort är där och åker/spelar saker medans vi i personalen tränar inför premiären på lördag. Det var lite smått kaos i början innan jag kom på plats och kom in i det. Fick börja dagen med att stå som entrévärd och hälsa gäster välkomna och ordna upp i kön. När jag stod där så insåg jag att jag var på helt rätt ställe. Gillar att ge bra service och göra folk glada! Efter jag jobbat klart så hade jag en liten stund att åka innan parken stängde. Så jag mötte upp Lisa och Ida som jag bland annat bjudit in. Ställde oss i kön för att åka ett åk i fritt fall. Stod i kö i 30 minuter men när vi nästan kommit fram så släcker de ner allt och sa att de kör 2 gånger till (8 personer får åka). Vi stod inte tillräckligt långt fram trots att det kapat kön bakom oss. Jaja lär väl bli tillfälle någon annan gång!
 
Sammanfattningsvis så var det en riktigt härlig dag med mycket att göra! Hade dock lite ont i huvudet när jag kom hem igår kväll av alla nya intryck och info :)
 
Såhär glad och taggad var jag när jag var på väg till grönan igår!
 
Nästa arbetsplats blir imorn till den riktiga premiären. Har ett lååååångt pass men det ska bli så kul. Har även hört att lite kändisar ska dit så hoppas man får träffa på någon :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0