A weeked that passed

2014-02-09 @ 20:24:00
God kväll :)
 
Söndagskväll redan.. Jag kan ju i och för sig välja hur jag vill jobba men jag måste ju jobba för att få in pengar så söndagsångesten kommer man nog inte undan. Jag säger ångest för att jag tycker det är lite drygt/jobbigt att inte veta vart man ska förens en liten stund innan. Lär nog förhoppningsvis bli samma skola imorron som jag var på förra veckan. haha förra onsdagen så satte jag på musik ifrån min mobil och dansade/lekte med barnen i typ 2 timmar! Lite slut efteråt :P Sen så var det dags att åka direkt till orkestern och där var det ju inte så lugnt heller. Man ju lugnt säga att jag var trött när jag kom hem. Åkte vid 7 på morgonen, kom hem vid halv 10 på kvällen!
 
Den här helgen har jag varit med lillesyrran Ida och varit barnvakt. Spenderade över 5 timmar på Tekniska muséet igår. Var ju mestadels hon som sprang runt och provade men det var rätt kul också. Men om jag hade varit där själv så hade jag ju definitivt inte varit där så länge. Idag har vi varit på simning och sen hämtat mamma på Arlanda som varit bortrest. Sist jag var där kom jag hem ifrån USA. Varje gång jag åkt dit så ska man ju resa någonstans, men inte den här gången. Lite tråkigt :/ får spara ihop till nya äventyr! ;)
 
Det är väl ingen som har missat att mellon har dragit igång..? Jag kollar varje år även om det inte är bra. Man kan ju påstå att programledarna i år var inte alls lika bra som förra årets. Men men..
 
Inväntar fortfarande svar ifrån Gröna Lund. De sa att de skulle höra av sig inom 3 veckor. Vi var ju dock först ut med vår audition så jag kan tänka mig att de väntar med att kontakta oss tills alla auditions är över. Hoppas de hör av sig snart!! :D
 
Tyckte att det gapade alldeles för tomt med bilder i bloggen så därför delar jag med mig av en egobild jag tog nyss ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0