Helgen

2014-02-23 @ 12:08:00
Hej!
 
Brukar inte lägga ut så många egobilder på insta men det verkar som folk tycker mer om dem bilderna än om man lägger ut en bild på någon sak/ställe. Man blir ju självklart väldigt glad, speciellt om som jag, inte gör det så ofta ;) Mer egobilder åt folket!
 
Var på fest hos Alexandra igår som fyller 20 i veckan. Kul att fixa till sig när det inte så blir så ofta ;) Hon bjössa på massor go mat och vi hade väldigt trevligt. Träffa på lite folk som man kände när man var yngre också. Snart, om 2 veckor exakt så är det min tur att fylla 20 :D
 
Igår:
Och ja... det är sånna där bollshavs-bollar som min lillesyrra har i badrummet som syns på bilden ;)
 
Idag blir det vilosöndag. Borde egentligen dammsuga och städa lite men det är ju så väldigt tråkigt så det kommer nog dröja ett tag innan det blir klart.
 
På tisdag så börjar jag plugga. Ska plugga en liten 7,5 hp-poängs kurs. Men det tror jag faktiskt att jag nämnt? ;) Den är bara 4-5 veckor så det är lagom. Var där i förra veckan för att fixa kort på universitetet. Hoppas verkligen att jag har valt ett intressant ämne :P
 
Det blir ganska perfekt tajmat framöver. Kursen slutar perfekt till att vi antagligen ska åka iväg på skidsemester med pappa. Sen så ska jag säkert gå på någon infokurs inför sommaren på Grönan. Sen börjar jobbet där. Någonstans där emellan kanske jag hinner med att jobba lite som lärarvikarie men just nu så blir det lite paus med det tills efter kursen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0