Grupppaudition

2014-02-03 @ 22:00:27
Heej!
 
Idag har jag varit och vikarierat på fritids, blir samma imorgon också! Kom dit vid runt kvart i 9 och jobbade till halv 5. Var en helt okej dag faktiskt! Det brukar var intensivt och man brukar frysa när man är rastvakt. Frös ju inget för att nu är det ju plusgrader :( Då smälte istället all snön på skolgården. Och vad gör barnen då? Jo springer i vattenpölarna och blir dyngsyra! Sen när man ska få in kläderna i torkskåpet slänger alla barnen allt i en hög inne i skåpet. Då lär det ju verkligen torka :P Nej men försökte styra upp det där men det var ju så mycket kläder och inte tillräckligt med plats...
 
I förra veckan så jobbade jag alla dagar och vickade. Var inte riktigt meningen men det är men det är ju bra med jobb. Jag tycker att det är helt okej att jobba när man vet en dag innan vart man ska och när man känner att man verkligen behövs! (det är ju lite stressigt på morgonen när de ringer)
 
Nu till rubriken... så förra torsdagen så var jag på en gruppaudition på Gröna Lund. Woop Woop! (haha vad jag har börjat säga det mkt) Har ju sökt jobb för sommaren där. Vi satt i ca 3 timmar i grupper och pratade om värdegrunder och hur det är att jobba på Gröna Lund. Tydligen var det 8.000-10.000 som söker jobb varje sommar! Det kände ju inte jag till och då blev det plötsligt ännu viktigare att jag fick komma på audition eftersom mindre än 1000 pers får komma dit på det.
 
Så nu hoppas jag att jag får jobb där!! :)
 
Ska gå och kolla på Medium nu sen blir det att gå och lägga sig eftersom jag börjar. 8.30 imorn och har minst 1 timmes resväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0