Läskigt

2014-02-11 @ 21:17:00
Heej!
 
Har varit iväg en sväng till Media Markt, har varit och fixat lite tekniska prylar bla kameran. Råkade dra med mig den när den satt i datorn när jag skulle ta den. Så då åkte den i golvet. NEEEEEEEJ!! tänkte jag. Den har åkt i golvet en gång förut och då behövde jag köpa ett nytt objektiv för att autofokusen inte fungerade. När jag testade den sen funkade inte den, inte manuella heller så då trodde jag att jag skulle försöka köpa ett nytt. Objektivet var liksom stumt. Men så vred jag till och det funkade igen!! Men sen åkte inte blixten upp när jag skulle använda den :(  När jag gick till media markt så sa de att jag antagligen skulle behöva lämna in den för 1500-2000 spänn :/ Som tur var kunde han få upp blixten och sen funkade det igen. Sparade mig ett antal kronor!!
 
Natten till igår kväll så hände något riktigt obehagligt.. Precis när jag gått och lagt mig så kom mamma och sa att våra grannar på ena sidan håller på och slåss. Hon har hört att de bråkar och slängt in varann i väggen. (hon sover på andra sidan väggen eftersom vi bor i radhus). Ska vi ringa polisen? Jag är så jäkla rädd för sånt där och visste inte riktigt vad vi skulle göra. Gick och la mig igen och avvaktade. Jag är ju rätt lättskrämd så låg och lyssnade, försökte slappna av. Plötsligt hör jag världens kras och hör att det är en ruta som slås sönder. Spärrar upp ögonen, skiträdd. Nu kastar dem ut stolar tänkte jag.. Det visade sig sen att de har kastat in en stålram utifrån in i fönstret som är närmast mitt rum. Det var därför det lät så himla nära. Jäkla läskigt!
 
Som tur var kom civilpoliser som pratade med dem (men det var inte vi som ringde). Nu när man ser utifrån så sitter stålramen kvar. För att kunna sova sen hade jag tv:n på i bakgrunden, annars skulle man bara ligga och lyssnar efter mer ljud. Det verkar som de bråkade om nån tjej och de var fulla! Hoppas vi blir av med dem snart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0