On the other side of the globe

2014-02-16 @ 16:51:40
Hallå :)
 
Idag har jag och mamma suttit fastklistrade framför tv:n och kollat på killarnas stafett. Hur coolt och stolt man känner sig när Sverige kammar hem guldet! Annars så har jag varit iväg till lite affärer på eftermiddagen och om ett tag ska jag göra middag, lasagne :)
 
Men först.. som ni vet så gillar jag ju att resa (vem gör inte de?) Innan jag gick på blueberrys mässa igår så var jag rätt säker på att jag ville åka till Tyskland i höst/vinter för att plugga och sen jobba där. Men sen så efter lyssnat lite på vad de hade att säga om Tyskland så kändes det nog hellre som jag ville åka på sommaren. Nu till sommaren blir det för tajt och jag vill gärna jobba på Grönan som jag sökt. Har ju även velat åka till Australien el Nya Zeeland och jobba också men vet inte hur jag skulle få ihop det.
 
Nu är min nya idé att åka till Australien i höst. Svårt att välja mellan AU och NZ men man kan ju faktiskt åka över till NZ i en vecka eller två på semester om man känner för det. Det lockar faktiskt väldigt mycket att åka till Australien istället för Tyskland. Har kollat lite priser.. runt 10.000 för flygresa tur&retur, 4000 kronor i programavgift. Sen så vill man ha fickpengar och att röra sig med när man är där, 30.000 kr. 44.000 kronor ehehe... Gäller bara att få fram de också nu :P
 
Men det skulle vara grymt att åka! 
 
Work and travel, jobba i Australien Work and Travel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0