Os-medaljörernas hemkomst till Kungsträdgården

2014-02-25 @ 23:21:00
Hej!
 
Satt och klippte ihop en liten video ikväll ifrån igår. Laddar upp på Youtube, men är så himla långsam! Igår så var det alltså firande av OS-medaljörernas hemkomst i Kungsträdgården. De skulle komma dit så vi var där vid 6 för att få en bra plats. Vi fick väldigt bra platser! Typ längst fram, en meter ifrån staketet ;)
 
Men sen vid 7 så visade det sig att OS-truppens flyg var försenat så vi skulle få vänta till klockan 9. Men vi stod kvar och det var lätt värt det ;) Riktigt härlig stämning! Räknade ut att vi stod i runt 4 timmar. Tv3 var ju där och filmade och märkte att jag kom med i några bilder.
 
I väntan på videon så får ni lite bilder jag tog igår. Ni lär förhoppningsvis få se den imorn ;)
Damernas och herrarnas skidlandslag. Damernas och herrarnas curlinglag
 
Imorse så hade jag förövrigt min första föreläsning med kursen om Civilrätt. Var faktiskt väldigt intressant och det är ju bra saker som man har nyttan av i privatlivet. Insåg sen att vi behöver 4 böcker och att det faktiskt är en hel del plugg. Visste i och för sig at det skulle krävas att man pluggar men man kan ju hoppas att det inte behövs så mycket :P Imorn har jag föreläsning samma tid, härliga tiden 8 på morgonen. Får gå hemifrån vid halv 7. Wei!
 
Så nu måste jag sova och håll utkik efter videon. God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0