When you don't have a Valentine

2014-02-14 @ 17:59:08
Hej!
 
Åh vad jag älskar musiken till frost. Tror jag nämnde det förut? :P Sitter och lyssnar nu i alla fall. Sen är det ju kul att rösterna görs av folk man känner till :) Erik Segerstedt gör ju riktigt bra ifrån sig också!
 
Idag har jag varit och jobbat i en skola som ligger i närheten av mig som lärare för en femteklass. Den skola jag varit på tidigare i veckan har ju varit typ en timmes resväg. Idag var det max en kvart. Skönt! Barnen var snälla och det gick bara bra. Barnen verkar tycka det är roligt med någon lite yngre lärare/vikarie som kommer. Man har ju hört några gånger "Ska du vara här imorgon också?" :) :) Då blir man glad. En hel del barn tror att jag är äldre; "hur många barn har du?" och sen när jag berättar att jag inte har några "vaaaa är du inte en mamma?". Haha ska man tolka det som något bra eller inte? :P
 
Det har väl inte undgått någon att det är Alla hjärtans dag idag? Jag har ingen kille och "fira" den med, men då får man ju göra något med nån annan ;) Denna någon blir min mamma. Vi är så otroligt lika haha till både bra och dåligt :P Vi behöver inte säga någonting men vi förstår precis vad den andre tänker. Och våra skämt ibland alltså!! Samma åsikter också (för det mesta!) Hon är inte bara min mamma utan också en av mina absolut bästa kompisar! :)
 
Köpte lite småsaker och hoppas hon blir glad när hon kommer hem :)
 
Jag älskar röda rosor alltså! Vet inte varför men så är det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0