With or without glasses?

2014-02-15 @ 23:03:48
God kväll!
 
Har precis tagit mig en dusch och bäddat rent i sängen. Kommer bli hur mysigt som helst att bädda ner sig sen! Lika härligt är det att duscha varje gång när man är lite frusen på kvällen :)
 
Idag har det varit full rulle! Imorse åkte jag till Kista för att träffa pappa. (Ni skulle sett min rusch till bussen imorse, men jag missade den ändå) Vi åkte till Kistamässan för att gå på husvagns och husbilsmässan. Vet inte varför men jag tycker det är superkul att springa ut och in och kolla in dem! Roligt att se lösningar och smarta grejer i dem. Idag fick vi till och med se en husvagn som man kunde sätta skidor på (ja skidor som man åker på) och sen koppla fast den i en snöskoter och åka iväg med. Hur fränt? :P Rätt fin och rymlig var den inuti ändå! Vi hittade också en husbil som hade en "elsäng" istället för en manuell. Man kan alltså "köra" ner en dubbelsäng och sova ovanför sittgruppen.
 
Vi har ju också en husbil och en husvagn hos pappa men inte alls lika nya som var på mässan ;) Husvagnen är väldigt gammal och... antik? :P Från 60-talet tror jag, men vi köpte den för nåt år sen. Pappa har byggt om den inuti så att den är fräsch och går bra att använda. Den går ihop bra med pappas folkabuss som också är ifrån 60-talet ;) Ni ska se blickarna man får när man kör runt med den :) Den har han också byggt om för länge sen så det går att sova i den. Snyggt!
 
Efter mässan åkte jag in till stan för att gå på nästa mässa som reseföretaget Blueberry hade. Ni kanske har sett reklamskyltarna i T-banan ni som bor i Sthlm? Var där och pratade en hel del om jobb i Tyskland, Australien och Nya Zeeland. Jag ska försöka skriva ett mer utförligt inlägg om mina tankar om det imorn :)
 
Bild tagen nyss. Har linser på dagen men sen är det skönt med glasögon :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0