An ordinary monday

2014-01-27 @ 20:11:00
Hej!
 
Jag tycker det är så himla tråkigt att skriva ett inlägg utan en bild, video eller liknande. I kombination med det och tidsbrist så blir det inga inlägg :( Nu får ni ett inlägg i alla fall med bara text!
 
Så idag så har jag varit och jobbat på en skola som hjälp i en 1:a klassare och sen på eftermiddagen på fritids. Om ni inte kände till det så är jag ju lärarvikarie. Detta innebär att företaget som jag är anställd hos, VRE ringer mig runt 7 på morgonen och säger ett uppdrag. Då ska jag vara på plats vid skolan ungefär vid halv 9-9 kanske. Lite stressigt men så är det! Imorn blir det säkert jobb igen, men har ingen aning om vart jag ska som sagt :)
 
På tal om jobb så har jag även sökt andra jobb till sommaren. Det är att jobba på Gröna Lund. Har typ alltid varit en dröm att få jobb på tivoli sen jag var liten :P Nu har jag skickat in papper, gjort lite tester och nu på torsdag så ska jag dit för en gruppaudition. Den är på 3 timmar! haha en jäkla lång. De vill ju anställa "artister" som kan förgylla besökarnas dag och det förstår jag. Men det är en jädra massa krav och saker man ska tänka på om man ska jobba där! För det så tycker jag faktiskt att lönen kunde varit bättre. Men jag vill ju jobba där för upplevelsen också så det får gå ;)
 
I helgen som var så var jag hos pappa. Åkte till Västerås i fredags för att se Hobbit 2 igen! Såg den med syrran, brorsan och pappa i 3D. (det gjorde jag inte första gången) Tycker faktiskt bättre om filmen när den inte var i 3D. Texten var lite suddig och bilden var inte lika bra. Dyrast och det mest "tekniska" behöver inte vara bäst! :) Sen så åkte vi lite skridskor på lördagen på vår egna skridskobana nedanför huset. Bad på eftermiddagen. Skönt att glida ner i en varm bubbelpool! Och igår så åkte jag hem till Sthlm igen.
 
På tal om skridskor. Var ju på Östermalms IP i torsdags och körde runt 1,8-2 mil på långfärdsskridskorna. Kändes riktigt bra faktiskt och nöjd blir man ju efteråt! Jag och mamma ska ju vara med i Tjejrännet som vi var med i förra året. Det är ett skridskolopp som går på mälaren och är 3,5 mil långt. Då måste man ju ha lite form :)
 
Nu blev ni lite uppdaterade på vad som händer i alla fall. Jag ska försöka bättra mig på att skriva oftare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0