Lördagkväll

2014-01-04 @ 23:26:00
Heej!
 
Lördagkväll och jag är stormtrött men vägrar att gå och lägga mig. Tittade på film till typ halv ett i natt och sen så skulle jag börja jobba på Coop klockan 7. Så inte jätte många timmars sömn. Idag så jobbade jag mitt sista pass på coop. Varför kanske ni undrar? Jo för att de måste göra en del nedskärningar och då är det "extringarna" som ryker och det innebär bland annat jag. Så den här gången så var det inte mitt val att få sluta. Tyckte det var riktigt synd eftersom kollegerna är väldigt trevliga där. Men det är ju inte bara jag som får gå.. Så är det!
 
Min plan i vår är att gå kursen i civilrätt som jag nämnde i videobloggen för några inlägg sen. Förhoppningsvis kan man få lite bidrag därifrån sen så kanske jobba lite som lärarvikare. Efter kursen så vill jag satsa på att söka jobb, igen. Jag har ganska klart för mig vilka jag vill söka och den här gången så tror jag att jag förhoppningsvis bra chans att få det. Mer får ni veta senare hur det går och så :)
 
Imorn är planen att åka och hälsa på syrran och hennes pojkvän där de bor. Syrran har ju häst också och det brukar ofta bli en ridtur när vi kommer dit. Och ja jag kan rida :) En gång i tiden så gick ju jag på ridskola. Kanske 3-4 år tills jag insåg att det inte var något för mig. Men någon gång ibland är kul :) Min syrras häst är så himmla lång bara!! 1,73 i mankhöjd, det ni ;)
 
Nä nu blir det nog dags att sova i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0