Vad jag gör i höst

2014-07-28 @ 14:03:03
Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om att jag har en bra idé vad jag vill göra inför hösten. Men nej... haha jag känner mig så splittrad angående om vad jag vill göra. Utbildnigar resor och pengar och nej jag vet inte. 
 
Min idé var att jag skulle först åka till Australien i höst men sen så insåg jag.. nej jag har nog inte tillräckligt med pengar. Vi stryker det. Plugga istället? Jag hade sökt lite program och sånt inför hösten som back up. Jag kom in på ett utbildning om "tv och film- produktion" i Falun. Jag vet inte. Jag gillar ju att film och skulle tycka att om att jobba med tv. Men om jag känner mig osäker på det så kanske det inte är rätt ändå? 
 
Nu funderar jag istället på att satsa på högskoleprovet i höst. För vad vet jag inte riktigt än. Men det är ju alltid bra att ha högre betyg :) Sen så jobba som reseledare över vintern om det finns möjlighet. Vill ju ut och resa också :) 
 
Nu håller jag på och kollar på sidor och funderar vad jag vill bli. Svårt som attan! Markandsföring eller hotell manangement låter intressant just nu i denna stund men jag vet att det snabbt kan ändras haha Jag orkar inte med mig själv. 
 
Och om jag börjar plugga i höst så måste jag säga upp mig på Gröna Lund och det vill jag inte :( Eftersom jag jobbar ända till sista dagen vi har öppet. Det är inte lätt alltså. Mycket att välja på men svårt att välja liksom :p
 

Juli månad och varmt och skönt

2014-07-22 @ 15:05:00
Heeeeeeeeeeeeej!
 
Sommaren är i full gång och jag har redan hunnit att åka på semester, midsommar och massor av jobb på Grönan! Vädret kan man ju inte heller klaga på. Men det roliga är att vi gör det ändå. När det är för sol så är det för varmt och när det är regn och svalare så är det för kallt haha 
 
Jo i lördags så kom vi hem efter semestern. Vi var först på Skara sommarland (som vaaarje sommar) i 3 dagar. Men vädret var super där också! Åkte årets nyhet Cobra som var grymt roligt! Bara de att jag satt baklänges första gången i stupet och det kändes som att jag skulle åka av, med det löste sig :p Så här ser den ut.
 
 
Sen så åkte vi vidare till Ullared!! Där plockade jag på mig en hel del men allt var helt nödvändigt. Inga impulsköp som det faktiskt brukar bli. Det var lite synd att vi inte hade lika mycket tid att vara där som vi brukar. Men det var i och för sig bra. Annars hade det nog blivit ännu mer :P Kul var det i alla fall!
 
Efter det så styrde vi mot Karlskrona där vi hyrde en stuga vid vattnet under en vecka. Det var superhärligt! Främst att badet låg så nära, området var fint och vädret var superhärligt alla dagar förutom 2 st (alltså va vi svenskar gillar att prata om vädret, men det är ju så viktigt!! haha). Vi hade cyklarna med oss så åkte runt och in i stan. Riktigt härlig svensk sommar! Jag hade inte haft något emot att stanna en vecka till. Men jag jobbade ju på söndagen direkt efter vi kom hem och vi hade ingen stuga mer. Annars hade det varit najs!
 
I nästa inlägg så ska ni få höra om framtidsplaner, skola och vad som händer i höst!
 
 

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0