Vad jag gör i höst

2014-07-28 @ 14:03:03
Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om att jag har en bra idé vad jag vill göra inför hösten. Men nej... haha jag känner mig så splittrad angående om vad jag vill göra. Utbildnigar resor och pengar och nej jag vet inte. 
 
Min idé var att jag skulle först åka till Australien i höst men sen så insåg jag.. nej jag har nog inte tillräckligt med pengar. Vi stryker det. Plugga istället? Jag hade sökt lite program och sånt inför hösten som back up. Jag kom in på ett utbildning om "tv och film- produktion" i Falun. Jag vet inte. Jag gillar ju att film och skulle tycka att om att jobba med tv. Men om jag känner mig osäker på det så kanske det inte är rätt ändå? 
 
Nu funderar jag istället på att satsa på högskoleprovet i höst. För vad vet jag inte riktigt än. Men det är ju alltid bra att ha högre betyg :) Sen så jobba som reseledare över vintern om det finns möjlighet. Vill ju ut och resa också :) 
 
Nu håller jag på och kollar på sidor och funderar vad jag vill bli. Svårt som attan! Markandsföring eller hotell manangement låter intressant just nu i denna stund men jag vet att det snabbt kan ändras haha Jag orkar inte med mig själv. 
 
Och om jag börjar plugga i höst så måste jag säga upp mig på Gröna Lund och det vill jag inte :( Eftersom jag jobbar ända till sista dagen vi har öppet. Det är inte lätt alltså. Mycket att välja på men svårt att välja liksom :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0