Sommarmusik!

2014-06-08 @ 16:36:00
Hej, nu börjar det ju bli rätt bra värme ute. Ibland i alla fall :) Börjar få lite sommarkänslor i alla fall och det är juni, och då är det dags att att börja lyssna på sommarmusik! Har en lista blandat med typsik sommarmusik och sen en del låtar som man känner passar in i den kategorin. När man går runt och lyssnar på den här listan så känns det verkligen som sommar. Alltid lika härligt i början när man börjar lyssna på sommarmusik, men om nån/några månader så är det inte lika tilltalande haha
 
Lyssna på den här och sätt på "Shuffle- funktionen". Då blir det inte bara den typiska sommarmusiken som ligger först i listan :)
 

En liten update..

2014-06-07 @ 16:30:30
Hej!
 
Jag tänkte att jag var skyldig er en liten uppdatering :) När det händer mycket i ens liv och man har fullt upp så blir det inte att man har tid till bloggen. Det är så det har varit. Jag delar ju inte heller av mig av allt som händer i mitt liv heller.
 
Jag har jobbat (och kommer jobba mkt mer), har träffat kanadensiska släktingar på besök i Sverige. Firade nationaldagen igår med konsert i Slussen som varje år, sen åkte mamma och jag över till Skansen och var med på firandet och tv-sändningen där. Vi hamnade rätt långt fram och det resulterade att jag kom med i tv 2 gånger! Inte så värst länge men han som filmade zoomade ju in mig!! haha
 
Här är en bild ifrån konserten vi tog efteråt. Jag tillsammans med Agnes och Leonore. Vi hade väldigt kul!
 
Ni som följer mig på instagram har ju lite mer koll på vad jag har för mig.Sprang bland annat en mil här i veckan, När jag började löpträna i våras så satte jag två mål: att kunna springa 8 km i sträck och sen gå ner 3 kilo. I tisdags så sprang jag över en mil och hade gått ner 4,5 kilo när jag ställde mig på vågen. Är supernöjd! Nu ska jag försöka sätta nya mål :)
 
Idag och imorn är jag ledig ifrån jobbet. Idag har jag tagit sovmorgon och sen varit ute på promenad och filmat lite. Ska se om jag kan klippa ihop en bra video ikväll som jag kan lägga upp imorn eller när det finns tid! Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra imorn än, så får se vad man känner för.
 
Jag tänkte lägga upp min sommar-spellista i nästa inlägg! :)

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0