Glasses

2014-03-19 @ 12:11:38
Hej!
 
Sitter i bibblan och försöker plugga, men nu har jag suttit här i över en timma och har inte kommit någon vart. Ibland är det farligt med internet i skolan! Man gör en massa annat man inte ska. Lyckades i alla fall fixa till menytexten här på sidan så att det står att jag är 20 och inte 19!
 
Vi har tenta nästa vecka och jag känner mig inte alls taggad på de. I och för sig, det spelar inte så jätte stor roll om jag failar för jag går den här kursen för att prova på. Men jag vet inte om det spelar någon roll för framtida csn-bidrag om man kuggar? Kan ju i sådana fall göra om den, men det vill jag ju helst låta bli ;)
 
Inte ofta jag går runt med glasögon utanför hemmet men nu har jag dem på mig i skolan. Har fixat ett par nya och fick dem förra veckan. De är faktiskt väldigt fina och jag är nöjd att jag valde dem. Ni ska se hur mycket jag velade innan!! Inte så jätte stor skillnad till de förra kanske men väldigt stilrena helt i svart! Skönt också för ögonen och vila och sen så märkts det inte lika mycket att man skippat mascaran. Eller? :p
 
 
Nu ska jag försöka fokusera lite på pluggandet! Hava nice wednesday :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0