Let the sunshine in!

2014-03-12 @ 12:20:00
Hej!
 
Idag har jag en ledig dag. Hur skönt som helst att få sova ut och sen gå runt och inte göra någonting. Egentligen så finns det dammsugning och plugg att göra men det är inte lika kul. Sitter med dörren på vid gaveln och solen bara skiner. Hur skönt som helst! Jag älskar ju vintern... men det är jätte härligt att våren kommer! Trodde inte att jag skulle bli så glad över det. Men solen gör ju att man blir på bättre humör också ;)
 
Nu är jag ju 20 år. Så texten i menyn på sidan stämmer inte längre. Det är jag väl medveten om så när jag skulle försöka ändra det så går det inte. Blogg.se har ju uppdaterats sen sist jag ändrade designen. Jag kan inte få tag på HTLM-koden som behövs för att bytas. Nån som kan hjälpa mig hur man får tag på den? :)
 
Sen så fick jag en liten fråga om vad jag pluggar till..
 
 
 
 
 
 
 
Åh svaret är... Civilrätt! (juridik) Eller ja jag pluggar inte till något, jag bara går en kurs. Mest för att prova på hur det är att plugga på universitet/högskola. So far I like it ;) Mycket att läsa men himla intressant! Så egentligen vet jag inte hur mycket nyttan jag kommer ha av den när jag pluggar vidare. Men det är faktiskt väldigt bra information till vuxenlivet. Knowledge is Power! Eller hur är det man brukar säga..? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0