New Headphones

2014-03-24 @ 11:22:46
Hej!
 
Ni vet ju att jag nämnde tidigare att mina koss-hörlurar gick sönder. Därför har jag nu införskaffat mig ett par nya hörlurar från Urban Ears. Det stod mellan marinblå och traditionella svarta. Men jag tycker ju färg är liite roligare så det blev dem. Är riktigt nöjd med dem! Himla bra ljud och sen så läcker ljudet inte ut lika mycket som med koss-hörlurarna. Vilket betyder att jag kan spela högre musik här i bibblan utan att någon märker det ;)
 

Har haft en skön helg. Fredagkvällen spenderades framför let's dance med familjen. Sen på lördagen så tog vi en lång promenad ute på Lidingö. Blev minst en mil! Det var ju fint väder och så gick vi vid vattnet, perfekt!
 
Sen igår så var jag faktiskt ute och sprang och provade nya appen som jag laddat ner, runkeeper. Den registrerar vart och hur långt man sprungit. Även hur snabbt ;) Kul att se hur långt man faktiskt kommer och hur lång tid det tar. Igår sprang/gick jag en 4,5 kilometer, intervaller. Riktigt bra för att vara mig haha Sen så finns det träningsprogram i appen. Kanske värt att prova ;)

Nu ska jag försöka plugga. Har suttit i ungefär en timme men har inte gjort något plugg haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0