Otursdag men idag är det sol

2014-03-21 @ 12:00:31
Heej
 
Fredag idag!! Sitter här som vanligt och pluggar men tycker att jag förtjänade en liten paus nu ;) Går igenom lite frågor och sånt som kan var bra att kunna.
 
Så igår.. eller i förrgår kväll så la min mobil av. Den ville inte ladda, inte alls. Det har varit glapp i sladden förut men det har liksom fungerat. Jag kunde inte använda den alls alltså :( Nästan hela dagen igår fick jag vara utan telefonen innan jag hade tid å köpa en laddare. Åh det var inte roligt! Man inser hur mycket man saknar mobilen när man inte längre kan använda den. Köpte i alla fall en ny igår så nu fungerar den som den ska igen!
 
Inte nog med de så pajjade mina kosshörlurar igår :( Satt på föreläsningen och sen var det paus. Reste mig upp och skulle sätta mig igen och då råkade jag sätta mig på sladden som satt i datorn,  den kom emellan på nåt vänster. Förstår inte riktigt hur den gått sönder eftersom den ser ut som vanligt. Men jag har ju haft den ett bra tag, i princip varje dag så det är väl förståeligt. Lär nog köpa mig ett par urban ears liknande med mikrofon på sladden. Just nu kör jag på mina "nöd-hörlurar", vanliga hörsnäckor. Gillar inte de här eftersom de ramlar ut hela tiden och sen är det självklart inte lika bra ljud.
 
Har blivit väldigt många egobilder på sistone, men hoppas det ska gå bra ändå. Å alla kanske inte är fullt så seriösa :p Nu ska jag återgå till pluggandet!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0