Runkeeper

2014-03-25 @ 16:54:19
Hej!
 
Idag är det tisdag och jag har hunnit med att åka till skolan och pluggat med Anna (som också går kursen) och sen så har jag varit ute och sprungit. Riktigt hurtig känner jag mig. När jag kom in efter springturen så avslutade jag med 2x10 armhävningar och 2x10 situps. Måste ju komma igång till beach 2014! Haha good luck :p Jag har börjat använda mig av en app som heter runkeeper. Den motiverar faktiskt till att komma ut och sen att man presterar bra. Nu till en början i alla fall. Jag springer ju i princip aldrig så jag är faktiskt nöjd med mina resultat de 2 träningarna jag kört. Har en rutt på 4,3 kilometer som jag springer/går på en halvtimme.
 
Mitt mål är att:
- Springa "banan" fortare
- Springa heeeela banan
- Tappa några kilon (vore ju inte helt fel :p)
- Sen så vore de ju bra om magen blev liiite plattare
 
Imorgon är det alltså dags för tenta. Woho! Nej men det känns faktiskt helt okej. Har ju pluggat varje dag på bibblan med lagboken bredvid mig. Så jag känner att jag har hyfsad koll på de frågor jag övat på. Upp till bevis imorgon!
För er som inte hängt med så ska jag alltså ha tenta om civilrätt (juridik). Den enda tentan eftersom kursen är så kort och slutar imorn.
 
Nu ska jag gå och göra lite mat för jag är stormhungrig! Vi hörs :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0