Musik

2014-10-31 @ 15:15:00
Hejsan!
 
Det är inte mycket ni har hört av mig på sistone. Det har blivit en hel del jobb. Mycket mer än vad jag tänkte mig ifrån början. Men det är väl bra. När jag började jobbet på coop så tycke jag att pass över 6 timmar var mycket. Nu så har jag haft en del pass som är över 9 timmar och det känns. Senast igår. Får ju en fin fin lön i november i alla fall!
 
Förra lördagen så gjorde jag högskoleprovet med resten av de typ 70.000 som gjorde det. Gick väl.. ja okej. Jag vet ju inte resultatet än liksom. Har ju gjort det en gång förut och vet hur det är uppbyggt. Men det första provet (av fem) så hade jag ingen koll på tiden. Hade typ 3 ganska stora uppgifter kvar när det var kort tid kvar. Skrev i svar i alla fall och hoppas på det bästa. Sen gick det bättre på de andra proven. Förutom matten på sista passet. Då var man lagom trött i huvudet. Jaja jag hoppas på det bästa helt enkelt! 
 
På onsdag så ska jag på musikal. Vi ska gå och se uppsättningen av chicago :) Var ju ett tag sen jag gick på teater/musikal fast de är riktigt kul. Har blivit många biobesök istället! Sist jag var på teater var "Spök" förra året i oktober. 
 
Just nu så lyssnar jag på en spellista med Michael Buble som jag lagt ihop. Men här får ni ett litet urval på vad jag har lyssnat en hel del på på sistone :)
 

Yes!

2014-10-10 @ 23:13:00
Jag fick jobbet :) Kändes inte riktigt som en provarbetsdag dock haha Körde liksom igång på en gång. Fick kläder, kort och sånt där. När jag satte mig i kassan för första gången så märkte jag att det var samma system som coop använder sig av, och det kan jag ju. Så kom in i det riktigt fort. Så nu har jag jobbat alla dagar (förutom idag) där sen i tisdags. Fick jobb utan intervju eller så. Jag behövs varje dag. Så det är nice!
 
En av de bästa sakerna är ju lönen. Inom handeln så är den ju bra och OB:n är ju inte helt fel heller. Om man jämför med grönan så drar man ju in en del mer :)

Ska jobba imorn och på söndag med. Men ska se till att få lite helg och göra något roligt också. En liten snabbt uppdate var det :) ha det bra

Good evening :)

2014-10-06 @ 23:16:12
Ska sova nu alldeles strax. Tänkte bara kika in och berätta att jag ska provjobba imorn. Gick och lämnade mitt CV mm till två affärer. Det ena besöken slutade med att jag blev erbjuden att komma och jobba imorn. Ska bli superkul! Blev väldigt förvånad bara. Hon frågade det innan hon ens fick se papper eller ha någon typ av intervju. Jag nämnde att jag har mer än 3 års kassaerfarenhet. Det verkar vara det som räckte. Sen så är det ju ett bra intryck att komma dit och så får man ju sig en bra bild av personen. 
 
Så imorn mellan 9-15 ska jag provjobba. Ni får veta mer sen på vilken butik :)
 
Godnatt!

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0