Musik

2014-10-31 @ 15:15:00
Hejsan!
 
Det är inte mycket ni har hört av mig på sistone. Det har blivit en hel del jobb. Mycket mer än vad jag tänkte mig ifrån början. Men det är väl bra. När jag började jobbet på coop så tycke jag att pass över 6 timmar var mycket. Nu så har jag haft en del pass som är över 9 timmar och det känns. Senast igår. Får ju en fin fin lön i november i alla fall!
 
Förra lördagen så gjorde jag högskoleprovet med resten av de typ 70.000 som gjorde det. Gick väl.. ja okej. Jag vet ju inte resultatet än liksom. Har ju gjort det en gång förut och vet hur det är uppbyggt. Men det första provet (av fem) så hade jag ingen koll på tiden. Hade typ 3 ganska stora uppgifter kvar när det var kort tid kvar. Skrev i svar i alla fall och hoppas på det bästa. Sen gick det bättre på de andra proven. Förutom matten på sista passet. Då var man lagom trött i huvudet. Jaja jag hoppas på det bästa helt enkelt! 
 
På onsdag så ska jag på musikal. Vi ska gå och se uppsättningen av chicago :) Var ju ett tag sen jag gick på teater/musikal fast de är riktigt kul. Har blivit många biobesök istället! Sist jag var på teater var "Spök" förra året i oktober. 
 
Just nu så lyssnar jag på en spellista med Michael Buble som jag lagt ihop. Men här får ni ett litet urval på vad jag har lyssnat en hel del på på sistone :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0