Tekniska problem

2014-09-22 @ 14:25:51
Heej
 
Idag är jag ledig och ända fram till torsdag :) Jobbar sista dagarna på grönan på torsdag och fredag och sen är säsongen slut där. Börjar komma massor med tankar nu om vad jag vill göra efteråt. Jag som aldrig kan bestämma mig liksom :p Efter grönan så har jag tänkt att plugga till högskoleprovet som är i oktober. Samtidigt så tänkte jag jobba på som lärarvikarie som är så bra då man kan jobba när man vill. Efter högskoleprovet är det rätt blankt. Kanske ska jobba på ett julbord. Jag kanske kan resa eller hitta något annat jobb här hemma. Om jag inte reser innan årskiftet så hoppas jag att det blir i januari någon gång till något trevligt ställe.
 
Annars då.. just nu har jag stora problem med min mobil. Den är död. Får inte igång den. När man inte kan använda mobilen så är det då man märker som mest att man behöver den. Fick rådet att ta ur batteriet och låta det ligga i några timmar. Om det inte blir bättre då så vet jag inte vad jag ska hitta på :(  Det går alltså inte att nå mig på mobilen för tillfället.
 
Ovanpå det så verkar det som om vårt wifi inte fungerar som det ska här hemma. Måste starta om modemet men den sitter på ett vädligt bökigt ställe så vi måste vara två stycken för att komma åt det. Just nu lånar jag mamma stationära dator. Yey!
 
Så är det. En liten uppdatering i alla fall :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0