Roadtrip till ett annat land

2015-04-13 @ 13:26:00
Nu är jag hemma efter att ha varit på äventyr i... Norge! :D Vi tog en roadtrip til Oslo över helgen. Vi hade hyrt en lägenhet mitt i stan som var väldigt bra. Väldigt centralt och fräsch. 5 minuter och så var man inne bland affärerna. Gick runt och kollade in byggnader och stan. Första gången jag var där så det är ju alltid kul att se nya ställen och storstäder speciellt. Har räknat ut att jag varit i 4 huvudstäder på ca 2 månader ;) 
 
En av dagarna tog vi bilen och körde utanför Oslo för att hike:a lite i de norska skogarna. Vi åkte längst en jätte fin sjö eller fjord som man kallar det där. Hur vackert som helst! Tog ett tag att hitta ett bra ställe att parkera och att börja "hiken" på. Frågade bland annat en Norbagge om vi kunde få ställe bilen på hans tomt. Nej sa han bestämt. Då var det bara att dunsta :P När vi väl hittat ett ställe så var det väldigt härligt att gå där i skogen och sen längst en älv. Tur att jag hade mina adventurekläder med vattentäta kängor. Vi hade med oss matsäck som vi åt ute. Roligt äventyr!
 
Efter hiken så åkte vi till en utsiktsplats som vi hade blivit rekomenderade. Kongens utsikt. Låg uppe på en av "bergen" vid vattnet och det blev bara finare och finare desto högre upp vi kom när vi körde dit. Helt magiskt fint på toppen! Svårt att fånga på bild. Men här får ni en på utsikten och mig :)
 
Väldigt djup haha
 
Håller på att föra över bilder till datorn just nu. Vill redigera ihop en film ifrån resan så ska ta och göra det nu :)
 
Hejdå!
 

April!

2015-04-01 @ 14:04:00
Hej
 
Jag lever :) Det är bara mycket som händer just nu. Mycket kul men också lite jobbigt planerande. Jag gillar att planera men tills jag kommit på en bra lösning så kan det vara lite jobbigt :P Funderar på vilket program jag vill söka till högskolan och universitet. Massor av olika skolor och program! Funderar på 3 olika områden: Personalfrågor, marknadsföring och offentlig ledning (typ administration och planering). Har ju fakiskt 15 dagar till på mig :P
 
Idag är de den 1:a april och det betyder massor av skämt. Jag är inte så himla bra på det och kan inte hålla mig eftersom jag lätt får dåligt samvete eller helt inte kan hålla "masken". Kollar på en hel del sidor om roliga skämt. Får se om jag hittar något bra.
 
Hittade ett om en kaffemaskin!
I helgen är det påsk och jag har lite planer. Träffa kompisar och sen nästa vecka ska jag resa! Ska bli så kul och till ett annat land ;) Men ska inte resa själv
 

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Hej och välkommen!
RSS 2.0