Roadtrip till ett annat land

2015-04-13 @ 13:26:00
Nu är jag hemma efter att ha varit på äventyr i... Norge! :D Vi tog en roadtrip til Oslo över helgen. Vi hade hyrt en lägenhet mitt i stan som var väldigt bra. Väldigt centralt och fräsch. 5 minuter och så var man inne bland affärerna. Gick runt och kollade in byggnader och stan. Första gången jag var där så det är ju alltid kul att se nya ställen och storstäder speciellt. Har räknat ut att jag varit i 4 huvudstäder på ca 2 månader ;) 
 
En av dagarna tog vi bilen och körde utanför Oslo för att hike:a lite i de norska skogarna. Vi åkte längst en jätte fin sjö eller fjord som man kallar det där. Hur vackert som helst! Tog ett tag att hitta ett bra ställe att parkera och att börja "hiken" på. Frågade bland annat en Norbagge om vi kunde få ställe bilen på hans tomt. Nej sa han bestämt. Då var det bara att dunsta :P När vi väl hittat ett ställe så var det väldigt härligt att gå där i skogen och sen längst en älv. Tur att jag hade mina adventurekläder med vattentäta kängor. Vi hade med oss matsäck som vi åt ute. Roligt äventyr!
 
Efter hiken så åkte vi till en utsiktsplats som vi hade blivit rekomenderade. Kongens utsikt. Låg uppe på en av "bergen" vid vattnet och det blev bara finare och finare desto högre upp vi kom när vi körde dit. Helt magiskt fint på toppen! Svårt att fånga på bild. Men här får ni en på utsikten och mig :)
 
Väldigt djup haha
 
Håller på att föra över bilder till datorn just nu. Vill redigera ihop en film ifrån resan så ska ta och göra det nu :)
 
Hejdå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0