Sommar och semester

2015-08-11 @ 12:20:00
Hej!
 
Det var länge sen! Vi har nu flyttat in i en lägenhet. Bodde i hus förut men pga av att min mamma och låtsaspappa skilldes så har vi flyttat hit. Vi bor fortfarande i Hässelby men närmre mot vattnet. Har precis installerat nya modemet och premiäranvänder nu vårt "fiber-internet" som går superfort!! Tar en sekund och sen så har en ny sida laddats. Kommer bli ännu bättre att streama nu! 
 
Annars då. Har varit på semester med familjen i juli under en vecka. Först till Göteborg. Vi campade på Lisebergscampingen och gick in på Liseberg 2 dagar. Jag gjorde även en liten egen utflykt i Göteborg med en båt. Spännande att åka dit man bara känner för och inget planerat. Sen åkte vi till Ullared och gick där hela dagen. Vi bodde på deras camping i en stuga en natt. Väldigt mysigt! Sedan åkte vi vidare till Karlskrona och campingen vi som brukar bo på när vi är där. Där bodde vi även i en stuga. En röd liten som ser ut som en fiskestuga, 50 meter ifrån vattnet. När man kommer dit så känns det verkligen som sommar! Detta var alltså under en vecka. På måndagen så tog jag tåget till Kastrup flygplats för att ta flyget till Amsterdam. Där väntade min kille på mig. Så himla härligt att träffas igen! Vi var runt en massa i landet. I Amsterdam stad, till stranden mm. Efter en vecka så åkte jag hemåt igen. 
 
Här är lite bilder från min lilla utflykt i Göteborg:
 
Här vid Varbergs fästning innan Ullared:
 
På väg till Kastrup:
 
 
Sen dess har jag jobbat, varit med vänner och packat en massor inför flytten! I höst så ska jag även plugga i Örebro så försöker hitta något boende men just nu så är det verkligen högt tryck och många som letar. Ska ta och ringa lite mer. Har varit i kontakt med några privata hyresvärdar men har inte fått något napp.
 
Om mindre än en vecka, på söndag så åker jag till Frankrike!!! :D Är jätte taggad. Jag och Emelie ska åka dit och surfa och bara njuta! Har alltid velat surfa! 
 
Hit ska vi till Biarritz!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0