Imorgon åker jag

2015-01-29 @ 00:32:12
Tjena! Det blir ju egentligen idag som jag åker. Äntligen! Men ändå blandade känslor. Har packat ungefär allt jag vill ha med mig. Förvånande lite plats kvar. Kanske tagit med för mycket prylar? Men väskan var bra lätt i alla fall, bara 10 kg! Trodde minst 15 kg. Äh det går väl att trycka i fler saker om man skulle vilja. 
 
Är egentligen himla trött. Känner mig nöjd med packningen för dagen och så har jag gjort en sista lista för imorn. Blir så himla stressad över packningen alltså. Alltid när jag ska iväg någonstans. Nu har jag haft en lista där jag har bockat för allt som åker i väskan, annars skulle det sluta med att jag gräver upp hela väskan för att kolla om jag fått med just den saken. 
 
Flyget går 13:35 imorn. Får skjuts av mamma så då slipper jag ta pendeln. Det hade ju varit okej, men skönare med skjuts! Det tar 11 timmar att flyga dit vilket innebär att jag kommer fram 00:35 svensk tid. Thailändsk tid blir  06:35. Hoppas att jag verkligen fått sömn på planet innan! Har köpt en sovmask idag haha dels för att kunna sova på hostel men den går ju att använda på flyget med :)
 
Shiet imorgon åker jag! Ska borsta tänderna och sen njuta sista natten i min egna säng. Så godnatt.. så lär vi väl höras nästa gång när jag är på andra sidan jorden! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0