Paket från outnorth

2015-01-09 @ 10:13:00
Beställde lite prylar till resan härom dagen och igår kom dem. I paketet så låg det en ryggsäck från Jack Wolfskin som är perfekt för dagsturer. Jätte fin och blå med en del funktioner runt om som jag inte har förstått mig på riktigt än haha. Sen var det två vattenpåsar á 8 liter från Sea to Summit. Har några sen innan också. Perfekt att packa i och gör det lättare att hålla reda på grejerna. Sen sist men inte minst så kom ett regnskydd från Lundhags som jag ska ha på min stora ryggsäck. Såklart i fall det skulle börja regna eller bara skydda väskan och från smuts.
 
Sen så var jag även och köpte två bikinis igår. Tänkte att det skulle vara svårt att hitta några snygga såhär på vintern men de var faktiskt snygga! :) En grön och en rosa. Blir perfekt sen när man blir brun och fräsch! Lite dyrare än vad jag tänkt mig men det var det värt.
 
Sen blev det även två linnen från stadium som jag ska ha med mig. Standardoutfiten kommer att bli just linne och shorts haha. Blev tyvärr ingen bild på dem men ni kommer antagligen se mer i framtiden.
 
Det jag vill köpa nu är en thailand/Asien bok från lonley planet så att man kan ta sig runt lättare. Sen en vattentät kamera för att fånga allt på bild och film. Har spanat in en bra så nu ska jag bara köpa den :)
 
Nu är det dax för frukost. Provade att blogga från mobilen idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0