20 juni 2015

2015-06-20 @ 23:28:00
Heej 
 
Det finns fortfarande några tappra besökare fastän jag skriver typ varannan månad. Finns egentligen massor jag skulle kunna berätta och bilder som jag skulle lägga upp men jag orkar inte hehe. Har rätt mycket jobb i veckorna och när jag inte gör det umgås jag med vänner eller reser runt. Nu vet ni att jag lever i alla fall :D
 
Senaste resan var förra veckan, kom hem igår morse med nattåget. Vi var uppe vid Jämtlandstriangeln och vandrade. Hade tänkt att det skulle vara relativt varmt och bra vandringsväder eftersom det ändå var i mitten av juni. När vi då kom upp närmare fjällen så fanns där massor av snö. På vägen upp så blev vädret sämre och då tänkte jag "Åhhh vad har vi gett oss in på". Taxin släppte av oss vid en fjällstation och bussen skulle inte komma och hämta förens några dagar senare. Så för att kortfatta. Det var snöstorm och vi fick pulsa en del i tjock snö. Tempteraturen låg på runt 2-3 grader. Vi tältade vilket var riktigt kallt eftersom det blåste som bara den. Var tvugna att sätta upp tältet i snöstorm. Försökte vada barfota över en å/flod för att kunna fortsätta gå på vandringsleden. (Jag gick i vattnet en bit men var tvungen att vända för att det var satans kallt, tänk massor av snö runt om) Hade ingen täckning alls på mobilen när vi var på fjället. Rätt skönt att inte vara uppkopplad också. Vi hade god mat med oss. En dag så åt vi faktiskt marinerat kött med potatis och bearneise sås. Det var så himla gott däruppe på fjället!
 
Så ja det var en riktig upplevelse! Även fast det var kallt och dåligt väder för det mesta så är jag sjukt nöjd med resan. Natttåg upp och sen tillbaka till Stockholm. På vägen hem stannade vi i Åre och deras chokladfabrik. 
 
Idag har jag bokat 3 nya biljetter till min nästa internationella resa till ett land där jag aldrig varit. Jobbar i några veckor till tills det bär av. Göteborg, Ullared och sen till Karlskrona. Sen blir det internationellt. Jag är supertaggad! Kommer nog bli en fin fin sommar :)
 
Bjuder på en bild ifrån fjällvandringen, en dag då det faktiskt var sol!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Tryck i rutan så behöver du inte skriva om allt

Din e-postadress:

Ditt bloggnamn:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0